Burriana: La Plaça Major de Borriana acollirà el 27 maig la V Trobada de Bicicletes Clàssiques i Antigues


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157588_90490/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/5/157588_90490/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-05-2017
La Plaça Major de Borriana acollirà el 27 maig la V Trobada de Bicicletes Clàssiques i Antigues

Borriana acollirà el 5ª Trobada de Bicicletes clàssiques i antigues dissabte que ve 27 de maig, un esdeveniment en el qual s'espera que es donen cita al voltant de cinquanta persones persones vingudes des de diferents punts de l'estat espanyol i que portaran fins a la ciutat tota una serie bicicletes clàssiques i antigues corresponents a la primera meitat del segle XX.
L'arribada dels participants a aquesta trobada, organitzada per l'Associació Nacional de Bicicletes Clàssiques i Antigues i la Regidoria de Turisme, està prevista a les 10:00 hores en la Plaça Major, on exposaran les seues bicicletes antigues al públic. A més, i perquè la cita guanye tant en vistositat com en diversió per a aquelles persones que s'acosten a gaudir de la trobada, els participants aniran vestits d'època.
La programació continuarà a partir de les 10:30 hores amb l'inici d'una xicoteta ruta guiada amb bicicleta pel casc urbà i per diferents parts del terme municipal. Els guies de Arqueocas seran els encarregats de mostrar als participants els llocs més emblemàtics del centre de Borriana, així com alguns dels paratges naturals i llocs més atractius del conjunt del terme municipal.
Aquesta ruta ciclocultural continuarà fins la Platja de l'Arenal, on els assistents a la trobada podran dinar. Després d'aquest descans, tornaran cap a Borriana sobre les 17'30 hores i faran parada en el local Naraniga Gastromusic on se sortejaran alguns detalls i obsequis
El regidor de Turisme, Santiago Zorío, ha assenyalat que “aquesta trobada que en edicions anteriors ha atret a participants de tot el conjunt de l'estat, farà que fins a Borriana arriben nombrosos aficionats a les bicicletes antigues, la qual cosa suposa una bona oportunitat per a descobrir autèntiques peces de col•leccionista que estan en funcionament, a més de seguir donant a conèixer a través de les rutes i les visites que s'han programat, bona part de la història i patrimoni de la nostra ciutat”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana