Burriana: El SME obre la matrícula de les activitats esportives d'estiu amb més de 850 places


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157591_90493/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-05-2017
El SME obre la matrícula de les activitats esportives d'estiu amb més de 850 places

El Servei Municipal d'Esports ha obert el termini d'inscripció per a les activitats esportives d'estiu amb 866 places i 56 activitats diferents entre les modalitats aquàtiques i en sec.
El passat 15 de maig es va obrir el termini d'inscripcions, que finalitzarà el 31 d'aquest mateix mes, a les oficines de la piscina municipal, de tota l'oferta per a aquells veïns i veïnes de la ciutat que durant l'estiu vulguen practicar alguna de les 56 modalitats diferents per a les que ja s'han programat horaris i instal•lacions.
En la modalitat aquàtica s'ofereixen fins a quatre programes d'activitats diferents de caràcter bimensual i quinzenal. Activa't, comptarà amb 104 places, i 7 activitats, entre les quals destaca, aquaeròbic, terapèutica, salut i embarassades. Aula Aquàtica I, acull 248 places, i 23 activitats, adreçat a xiquets i xiquetes, i adults, en els diferents nivells de natació. D'altra banda, Aula Aquàtica II comptarà amb 172 places, i 15 activitats diferenciades entre setmana i cap de setmana.
«Volem seguir incentivant la pràctica esportiva entre la ciutadania, ja que com hem vist en els últims anys cada vegada es confia més en els serveis municipals d'esports i el nivell de satisfacció dels usuaris fa que cada any s'augmenten les places i el tipus d'activitats ofertes", ha destacat l'edil d'Esports, Vicent Granel.
En els programes d'activitats en sec, hi ha dues modalitats, en sala o en la platja. Fins a 100 places s'ofereixen en sala, amb les activitats de pilates, ioga i zuma, i en la platja, es proposen 242 places, per fer les mateixes activitats, a més de balls, dansa del ventre i iniciació nàutica.
En total, el SME ofereix 524 places d'activitats aquàtiques, i 342 activitats en sec.
Finalment, Granel ha apuntat que el 5 de juny es publicaran els llistats d'admesos, i les activitats arrencaran el 26 de juny i finalitzaran el 19 d'agost.
A més a més, el SME treballa en la inscripció del Campus Multiesport d'Estiu, destinat als més menuts de la casa, on es convinen activitats nàutiques i en sec durant els mesos d'estiu.