Burriana: El PP demana a Del Moral una campanya per a informar als veïns de la sentència sobre plusvàlues


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/5/157614_90513/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-05-2017
El PP demana a Del Moral una campanya per a informar als veïns de la sentència sobre plusvàlues

Després del pronunciament el passat 11 de maig del Tribunal Constitucional sobre l'Impost sobre l'Increment de Valor de Terrenys de Naturalesa Urbana que torna a donar la raó als contribuents en considerar que la liquidació de l'impost de la plusvàlua pot haver-se fet de manera indeguda, Juan Fuster, portaveu i regidor del grup municipal del Partit Popular a Borriana, ha sol·licitat a l'edil delegat de Participació i Transparència, Cristopher Del Moral (Podem), que inicie una campanya per a informar als ciutadans.

Fuster ha declarat que des del Partit Popular “demanem que en llaures a la participació i transparència de la fan gala des del govern tripartit s'inicie una campanya per a informar als veïns que hagen pagat plusvàlues en els últims anys perquè puguen beneficiar-se de la decisió avalada per la justícia”.
El regidor popular s'ha referit a la “necessitat” d'informar de la situació perquè “els veïns que poden veure's afectats per la sentència inicien els tràmits oportuns perquè s'inicie la impugnació de la via administrativa, ja que aquesta paralitza la prescripció de la liquidació”.

“Vista la sentència, entenem que l'ajuntament ha de posar-se del costat dels veïns, perquè els contribuents puguen recórrer i aportar la documentació que justifique que van vendre amb minusvalidesa a fi de que puguen beneficiar-se de la decisió”. “Cada dia que passa juga en contra dels veïns que han pagat de més davant el risc que expire el termini perquè poder recórrer el pagament indegut”.