Burriana: La setena edició de la Jubilata's *Cup es presenta en el Club Náutic com la “regata social” per excel•lència


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159198_91273/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/159198_91273/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Deportes | 13-06-2017
La setena edició de la Jubilata's *Cup es presenta en el Club Náutic com la “regata social” per excel•lència

Les instal•lacions del Club Nàutic de Borriana han acollit una espectacular presentació de la que ja és la setena edició de la Jubilata's Cup, la competició de Vela que tal com ha explicat el president del Club, Ximo Feliu, “va començar com una espècie de celebració entre amics i avui podem dir que s'ha convertit en una prova referent quant a competicions de vela en el nostre territori”. Coincidint al cent per cent amb les seues paraules, el vocal del departament de Vela del mateix Club Nàutic, Jose Alberto Aleixandre, confirmava que “dins de la premsa especialitzada en el món de la vela, la Jubilata's Cup que se celebra a Borriana ha estat considerada una de les millors proves a nivell social de totes les que se celebren en el Mediterrani, ja que a més de la regata pròpiament dita, l'ambient i les activitats paral•leles la fan molt més atractiva”.
Igualment ho ha confirmat el regidor de Turisme que avui ha assistit a la presentació de l'esdeveniment, Santi Zorío, qui ha destacat que “algunes de les principals novetats d'enguany tenen relació amb eixa diversificació de les activitats que se celebren, ja que els assistents podran gaudir del padel surf , la natació o el caiac mentre se celebra la competició durant tota la jornada del dissabte”. Entrant encara en més detall, el president Ximo Feliu ha explicat que “gràcies a la col•laboració tant del SME i la regidoria d'Esports com del suport de la Diputació, fins i tot es podrà gaudir del que coneixem com Baptismes de Mar per als escolars que ja s'han inscrit de forma massiva i que podran tenir el seu primer contacte amb la vela, el padel surf, el caiac o la natació, els esports aquàtics que es promocionen des del nostre Club”. Per la seua banda l'especialista en l'apartat de Vela, J. Alberto Aleixandre ha volgut detallar que “depenent de les condicions del mar i el vent, es dissenya el recorregut de la regata, sempre amb els àrbitres com a figures que tenen la decisió final i que després es trasllada als participants en la reunió de patrons prèvies. A més, cal afegir que poden participar vaixells de tot tipus, ja que s'estableixen uns ratings previs depenent de l'eslora, amb l'objectiu de poder dividir als participants segons categories i que tots tinguen les mateixes opcions”.
Finalment, Feliu ha volgut agrair “als patrocinadors, a la regidoria d'Esports, a la Diputació, i en aquesta ocasió, també a l'artista borrianenc Juan Poré, que de forma exclusiva ha dissenyat els trofeus que s'entregaran als guanyadors diumenge que ve al migdia, quan la tradicional paella monumental tanque un any més la celebració de la Jubilata's Cup”.