Burriana: Borriana presenta l'edició actualitzada de l'obra d'Artur Perucho “Icar o la impotència” a càrrec de Josep Palomero


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/6/159200_91275/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/6/159200_91275/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Cultura | 14-06-2017
Borriana presenta l'edició actualitzada de l'obra d'Artur Perucho “Icar o la impotència” a càrrec de Josep Palomero

El Saló de Plenaris de l'Ajuntament de Borriana ha acollit la presentació de l'edició actualitzada d'“Ícar o la impotència”, obra de l'escriptor i periodista borrianenc Artur Perucho escrita l'any 1929, i que ara s'ha renovat gràcies al treball de Josep Palomero. Al costat de l'encarregat de l'actualització de l'obra de Perucho, han estat presents en l'acte, el també escriptor borrianenc Joan Garí, el director de la Institució Alfons el Magnànim Centre Valencià d'Estudis i Investigació, Vicent Flor, l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el regidor de Normalització Lingüística, Santi Zorío. Els representants municipals han coincidit en assenyalar la important labor de Josep Palomero “a l'hora de seguir recuperant i donant a conèixer els treballs i, en moltes ocasions, la vida de borrianencs com Artur Perucho, que a causa de l'exili forçat han estat durant massa temps en l'oblit, per això és molt d'agrair la labor d'actualització d'“Ícar o la impotència”.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios