Burriana: El PP reivindica el Pla Estratègic de Turisme per a promoure actes que generen economia en lloc de suspendre'ls i generar espantades


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164105_94719/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-10-2017
El PP reivindica el Pla Estratègic de Turisme per a promoure actes que generen economia en lloc de suspendre'ls i generar espantades

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reivindicat l'aplicació del Pla Estratègic de Turisme en la ciutat amb l'objectiu que servisca de guia al tripartit per a aconseguir “atraure visites que generen economia en lloc de suspendre actes que generen espantades”.
Carlos Solá, regidor del Grup Municipal del PP a Borriana, ha considerat que la suspensió del tancament de bous embolats el passat 4 de setembre que l'alcaldessa va anunciar hores abans de l'esdeveniment multitudinari “va generar un caos absolut i va demostrar com es gestiona a Borriana: sense ordre ni concert”.
“Hem de promoure actes que atraguen a milers de visitants, com era el cas de l'encierro”, ha recordat Solá. “Esdeveniments que precisament el Pla Estratègic de Turisme de la nostra ciutat considera fortaleses i baluards a defensar i explotar”, ha concretat el regidor. “Per aquest motiu considerem que els tres partits que ens governen, PSPV al capdavant i els seus socis de Compromís i Podemos, haurien de treballar per a aconseguir-los”.
Per contra, “la seua gestió demostra que van contra direcció. La suspensió de l'encierro taurí va col·locar a Borriana en el món taurí com a exemple del que no s'ha de fer. Sobretot si tenim en compte que l'endemà passat, la veïna Vila-real va celebrar aquest mateix acte en les mateixes condicions en les quals per al tripartit era inviable la convocatòria”.
Aquests fets, sumats a uns altres com la fugida de les vaques, una d'elles encara sense capturar, “ens han situat en territori nacional com a exemple de sorna i ridícul”. “Creiem que Borriana no mereix aquest escarn i per açò els demanem que treballen per a reconduir el desgovern en el qual exerceixen els seus poders. El Pla Estratègic de Turisme els pot ajudar si tenen un buit per a examinar-ho i implementar-ho”, ha declarat l'edil.