Burriana: El PP reitera al tripartit la necessitat de netejar solars junt als centres educatius després dels incendis registrats ahir dilluns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/10/164284_94861/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2017/10/164284_94861/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-10-2017
El PP reitera al tripartit la necessitat de netejar solars junt als centres educatius després dels incendis registrats ahir dilluns

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana traslladarà de nou al tripartit que governa la ciutat la necessitat de netejar i endreçar els solars situats al costat dels centres educatius de Borriana després dels incendis registrats ahir dilluns en la ciutat.
Fa exactament un mes el PP va transmetre a les tres formacions polítiques, PSPV, Compromís i Podem, l'estat d'abandó de parcel·les situades al costat de col·legis i instituts amb la intenció de corregir la situació. “Sobretot”, ha explicat Carlos Solá, regidor del PP a Borriana, “perquè el creixement d'herbes i matojos, que arriben a ocupar en alguns punts les voreres, podria derivar no solament en la proliferació de plagues, sinó també en incendis per les elevades temperatures que encara es registren i posar en perill a les comunitats escolars i docents dels centres educatius pròxims”.
“Anem a tornar a reivindicar aquesta necessitat urgent de neteja en les comissions del pròxim dijous. Afortunadament els incendis de matolls registrats ahir a Borriana no van tenir més transcendència posat que es van sufocar amb diligència i eficàcia”. No obstant açò, “no podem mantenir-nos aliens a una necessitat que els veïns clamen des de fa mesos i s'ha d'actuar per a corregir la situació en la qual es troben els terrens annexos als centres educatius. S'ha de ser proactiu i comunicar als propietaris de solars la seua obligació de mantenir-los en les degudes condicions”.
Des del PP, “amb l'ànim de col·laborar i treballar perquè no es tornen a repetir aquestes situacions, confiem que passat un mes des que advertim d'aquest estat d'abandó es prenguen cartes en l'assumpte i s'actue”. “Creiem que governar és molt més que ocupar les butaques del despatx i, per açò, tornem a demanar al tripartit que isquen del seu rusc, en l'ajuntament, trepitgen el carrer i donen solucions als problemes que dia a dia els veïns pateixen sense solució alguna”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana