Burriana: Clausell (PP): Les acusacions que PSPV i Compromís es creuen les paga cada dia Borriana amb la pèrdua d'oportunitats


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165161_95593/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-11-2017
Clausell (PP): Les acusacions que PSPV i Compromís es creuen les paga cada dia Borriana amb la pèrdua d'oportunitats

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat que les “acusacions” que PSPV i Compromís s'estan creuant públicament “demostren la fractura interna que vertebra aquest pacte i es tradueixen en una paràlisi que provoca que cada dia que Borriana perda oportunitats”.
La ineficàcia dels tres partits que governen el municipi i que s'encarreguen de la publicació del Butlletí d'Informació Municipal (BIM) El Pla, ha sigut denunciada pel Partit Popular des de fa un any. Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana, ha recordat que en reiterats plens “hem transmès la nostra voluntat de dirigir la publicació per a complir amb les condicions del contracte, ja que ells han demostrat públicament que són incapaços de fer-ho”.
Tal com ha declarat el regidor, “l'alcaldessa ha reiterat en els últims plens que ella confiava plenament en els seus socis de govern, Compromís i Podem. No obstant açò, anem a consultar si ha canviat de criteri i pretén retirar competències al seu socis”. En aquest cas, ha assenyalat el regidor, “esperem que ho faça per garantir la publicació del Pla que des de fa més d'un any s'incompleix de forma reiterada, no en resposta al comunicat que dissabte passat emetia Vicente Granel, de Compromís, i en el qual responsabilitzava directament a l'alcaldessa de la pèrdua dels terrenys de l'Arenal”.
Després que Vicente Aparisi (PSPV) “exigira aquesta mateixa setmana al seu soci de Compromís que 'els draps bruts es renten a casa', volem creure que la màxima autoritat municipal actua per a millorar un servei que paga Borriana”. Perquè, en opinió de Clausell, “el més trista d'aquest sainet és que Borriana està pagant les diferències de tres partits als quals únicament els uneix l'interès d'arribar a fi de mes ocupant el càrrec”. “Aquest objectiu mai hauria de ser el que regira un pacte de govern, però lamentablement així és a Borriana. El desig de garantir-se la butaca està per sobre dels encreuaments dialèctics, les tensions i les diferències. Compromís i PSPV caminen a la greña mentre Podem segueix agotnat en les seues regidories, les que havien d'exercir el poder de la transparència i la participació. Les que havien de garantir el rescat ciutadà. Però lamentablement, ni estan, ni tampoc Borriana s'els espera”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana