Burriana: Montagut (PP): PSPV i Compromís rebutgen la comisió d'investigació sobre l'Arenal perquè temen que isquen a la llum les seues mentires


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/11/165369_95814/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-11-2017
Montagut (PP): PSPV i Compromís rebutgen la comisió d'investigació sobre l'Arenal perquè temen que isquen a la llum les seues mentires

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat que els partits que ocupen la bancada del govern en el consistori es neguen a constituir una comissió d'investigació sobre la pèrdua de terrenys en l'Arenal “perquè temen que isquen a la llum les seues mentides”.
La regidora del PP en la localitat, Ana Montagut, ha fet aquestes declaracions després que ahir en ple “s'evidenciara la inacció de PSPV i Compromís que ha portat a la nostra ciutat a perdre un sòl d'incalculable valor per al municipi”. “Mentida després de mentida, tant l'alcaldessa com el regidor d'Urbanisme, Bruno Arnandis, van reconèixer en sessió plenària que ni els terrenys eren municipals, com inicialment van afirmar, i que el consistori podria haver-se endeutat per a aconseguir-los, extrem est també negat des del PSPV res més es van conèixer els fets”.
Lamentablement per a Borriana, “Mª José Safont ha sigut l'única alcaldessa que no ha lluitat per a adquirir el sòl en l'Arenal. Tots els alcaldes que ha tingut Borriana ho han intentat. Ella es va limitar a escriure una carta i açò ens va portar a perdre els terrenys”. Ara, PSPV i Compromís prefereixen passar “de puntetes” per aquest assumpte, i els qui “es autoproclamaven transparents i predicaven amb la participació, són els mateixos que avui es neguen a constituir una taula en la qual s'analitze la irresponsabilitat d'una gestió que ens ha portat a perdre 16.600 metres quadrats en l'Arenal”.
El PSPV, “la incapacitat manifesta del qual ens ha portat a aquesta situació”, exerceix el seu desgovern, tal com ha considerat Montagut, “amb el silenci còmplice de Compromís, més aferrat a la butaca que mai i desitjós de no perdre el despatx encara que haja de tapar-se el nas”. A Podemos, el tercer en lliça, “ha desaparegut i qui predicava i es considerava exemple i model, prefereix agotnar-se ara en l'ajuntament perquè solament ací es garanteix cada mes que compleix els seus objectius: el de no perdre el càrrec. Ara Christopher del Moral, prefereix llavar els draps bruts a casa, com proposa el socialista Vicente Aparisi”.
Des del PP fan una crida a Compromís i PSPV, “perquè ens agradaria saber si aquest tipus de política, la d'aferrar-se a les butaques, és la que van a seguir practicant l'any i mig de mandat que ens queda”. Els veïns de Borriana “es pregunten si aquests són els governants que mereixen, perquè passats dos anys i mitjà des que governen el maquillatge ja no oculta quin és el desig últim d'aquest pacte d'interessos”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana