Burriana: PP: El tripartit exclou les beques en el pressupost de 2018 després de negar-se a convocar dos en 2017


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166251_96546/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-12-2017
PP: El tripartit exclou les beques en el pressupost de 2018 després de negar-se a convocar dos en 2017

El pressupost de 2018 dissenyat pels interessos de PSPV, Compromís i Podemos no contempla la reserva de fons per a la convocatòria de beques de formació. Si en 2017, els tres partits havien acordat una dotació de 6.000 euros, per a dotar dues beques, una de violència de gènere i una altra per a discapacitats, en 2018 desapareix aquesta quantia i es descarta la convocatòria de cap tipus de programa de formació.
Per al Grup Municipal del Partit Popular els comptes reflecteixen “la condemna que pateix Borriana”. “És una qüestió de sentit comú, perquè si enguany, havent contemplat 3.000 euros per a cadascuna de les beques, han sigut incapaces de complir el seu compromís, és evident que no té raó alguna tancar en 2018 una quantia vista l'eficàcia de la reserva aprovada per a enguany”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del Partit Popular a Borriana, serà l'encarregat aquesta vesprada de defensar un projecte “d'oportunitats i inversió per als veïns” enfront d'una proposta, la del tripartit, “que exerceix la més absoluta inanició a una ciutat que suposadament venia a ser rescatada pels qui avui es reparteixen les butaques”.
La falta de compromís per a redactar les bases de les dues beques que Borriana tenia previst convocar enguany i el reflex que aquesta incapacitat té en l'exercici 2018, “consumen un únic projecte comú, el dels despatxos, que és en realitat el que uneix a aquests tres partits”.
Fuster reclama “la inversió en els veïns a través de rebaixes de taxes i impostos”. Perquè “els qui venien a salvar a Borriana realment l'han condemnat no solament amb una absència de projecte que nega oportunitats als nostres ciutadans, sinó a més amb una càrrega fiscal que en lloc d'alleugerir-se cada any, retornant als nostres ciutadans la liquiditat que posseeix la ciutat, es converteix en servitud i exigència per a fer caixa a costa de les famílies i garantir amb açò les seues cadires”.