Burriana: Fuster (PP): El revés d'Hisenda al recurs per l'Arenal constata la incapacitat del PSPV per a treballar i el seu nul projecte per a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167585_97609/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 11-01-2018
Fuster (PP): El revés d'Hisenda al recurs per l'Arenal constata la incapacitat del PSPV per a treballar i el seu nul projecte per a Borriana

El revés donat pel Ministeri d'Hisenda al recurs que el novembre passat el PSPV va decidir presentar per no licitar per 16.600 metres quadrats de sòl en l'Arenal “ha confirmat que al capdavant de l'Ajuntament de Borriana hi ha un partit incapaç de treballar i mancat de projecte de ciutat”. L'Estat adverteix al PSPV que no té legitimitat qui mai va fer un pas per a defensar en subhasta el patrimoni de Borriana “i açò és precisament el que seguim sense entendre, per què van deixar que la nostra ciutat perdera una joia com aquesta, incapaces d'eixir del despatx i treballar”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana ha reconegut que “entristeix que la nostra ciutat estiga perdent patrimoni en mans d'un pacte que condueix a la ciutat cap al precipici”. El recurs, “com ja advertim al novembre, era un intent de maquillatge que no tenia aspectes de prosperar, perquè lamentablement el PSPV ja havia consumat el desastre en decidir no presentar-se a la subhasta”.
Per al PP “és greu que el partit que ocupa l'alcaldia de Borriana mentira a la ciutadania assegurant, per boca del seu regidor d'Urbanisme que el sòl era municipal. L'engany es va mantenir quan van assegurar que el terreny s'anava a recuperar i ara hem pogut comprovar que no era així”. Un recurs, ha recordat el regidor, “que es va alimentar quan el PSPV va assegurar que no podien acudir al préstec i en realitat, tal com van reconèixer, sí podien fer-ho”.
“El que mai van fer”, ha lamentat Fuster, “és eixir de la seua zona de confort, alçar-se de la butaca i eixir del despatx per a reivindicar la titularitat del sòl”. Alguna cosa que sí va fer l'oposició acudint als organismes competents per a conèixer per què motive el PSPV havia deixat perdre 16.600 metres quadrats en un entorn únic de la nostra localitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana