Burriana: El PP demanarà a Compromís que definisca el seu posicionament respecte al despropòsit que permet amb la guardería Infante Felipe


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167764_97749/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2018
El PP demanarà a Compromís que definisca el seu posicionament respecte al despropòsit que permet amb la guardería Infante Felipe

El Partit Popular de Burriana ha assegurat que "Compromís és còmplice que les famílies sense recursos no puguen accedir a les places lliures de la guarderia Infant Felipe”, perquè segons l'edil del PP, Ana Montagut, “permet amb el seu silenci que no s'ofereixen a les famílies sense recursos les places lliures de la guarderia Infant Felipe”. Per a Montagut, “és alguna cosa que ja hem viscut amb la pèrdua dels 16.600 metres quadrats de l'Arenal. És molt trist que s'anteposen estratègies polítiques a costa que Borriana isca perdent”.
Per açò, els populars han exigit a Compromís que siguen conseqüents perquè “sorprén que després d'incomplir el seu programa electoral, on van prometre una guarderia pública, no solament la convertisquen en privada sinó que a més és la més cara del municipi malgrat ser finançada".

Per a Montagut “el tripartit es nega a atenir la nostra petició que l'única cosa que pretén és beneficiar a famílies amb dificultats”.
Cal recordar que el PP segueix esperant des del passat 28 de setembre, que la regidoria de Serveis Socials, que dirigeix Podem, responga a la nostra proposta d'oferir les places lliures de l'Escola Infantil Infant Felipe a famílies amb escassos recursos de la ciutat. "Quasi quatre mesos després, el pacte de Borriana encara no ha mogut un dit per a ajudar a les famílies que més ho necessiten. Els que venien a rescatar persones, s'han oblidat quan han aconseguit la butaca".
Aquesta iniciativa que planteja el PP, i que segons Montagut, és "sensible amb les famílies que ho necessiten”, sorgeix després que Borriana haja hagut de fer front al pagament de 18.000 euros per 12 places que van quedar vacants en el curs 2016-17. Per als populars, “el contracte que van dissenyar PSPV, Compromís i Podem, estableix que s'han de pagar les places no ocupades. Nosaltres considerem que ja que Borriana paga, que algú aprofite el servei".
Per a l'edil del PP, “portem quasi quatre mesos esperant que el tripartit concrete una solució perquè cada dia que passa Borriana estiga perdent l'oportunitat d'aprofitar serveis que paguem entre tots i que ningú utilitza".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana