Burriana: El PP ofereix al PSPV gestionar la reforma de l'antic ambulatori per a millorar les instal·lacions de l'àrea de Serveis Socials


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168741_98491/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-02-2018
El PP ofereix al PSPV gestionar la reforma de l'antic ambulatori per a millorar les instal·lacions de l'àrea de Serveis Socials

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha oferit al PSPV la seua total disponibilitat per a gestionar la reforma de l'antic ambulatori i millorar les instal·lacions del departament de Serveis Socials. “En l'actualitat estem pagant 47.000 euros a l'any a la Conselleria per l'ús d'unes dependències que no estan en condicions òptimes. Si en lloc d'estar pagant aquest import, invertírem 600.000 euros en la reforma de l'antic ambulatori, disposaríem d'una millor infraestructura per a aquest departament i deixaríem d'abonar aquestes despeses al Consell”, ha considerat la regidora del PP, Consuelo Suay.
El PP proposa fer ús dels fons Feder per a executar aquesta obra. En vuit anys, la inversió de 600.000 euros estaria amortitzada. “Ara paguem 47.000 euros per unes instal·lacions en precari. Amb la inversió, pagaríem 50.000 euros a l'any per a amortitzar el préstec que haguérem de contractar. No obstant açò, la diferència és que tindríem unes millors dependències que en uns anys hauríem amortitzat”.
Cal recordar que va ser durant l'última etapa de govern dirigida per José Ramón Calpe quan l'Ajuntament de Borriana va obtenir autorització de la Direcció Provincial de la Tresoreria de la Seguretat Social per a iniciar l'expedient que havia de culminar en la cessió d'un immoble amb una superfície d'1.000 metres quadrats situat en el carrer València. Aquest tràmit havia d'haver fructificat en la cessió de l'edifici per a possibilitar el trasllat de dependències municipals, entre elles la de Serveis Socials.
La proposta del PP no solament contempla el trasllat de Serveis Socials. “També seria útil plantejar el trasllat del Jutjat de Pau i les oficines del Servef. Nosaltres estem disposats per a treballar i emprar-nos a fons per a aconseguir aquestes millores i millorar les condicions a professionals i ciutadans. Esperem que el PSPV arreplegue el guant”, ha declarat Suay.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana