Burriana: Borriana acull aquest dissabte la vint-i-vuitena edició del Pregó Diocesà de Setmana Santa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168938_98652/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-02-2018
Borriana acull aquest dissabte la vint-i-vuitena edició del Pregó Diocesà de Setmana Santa

La Diòcesi de Sogorb-Castelló ha triat en aquest 2018 a la ciutat de Borriana per a la celebració del seu Pregó Diocesà de Setmana Santa que per primera vegada se celebrarà en la capital de La Plana Baixa. Sota l'organització de la Confraria del Sant Sepulcre i de la Junta Diocesana de Confraries, Germandats i Associacions de Setmana Santa de Sogorb-Castelló i la col•laboració del Magnífic Ajuntament de Borriana i la Diputació de Castelló, l'acte tindrà lloc a partir de les 18:00 hores del pròxim dissabte en la Basílica del Salvador. Tal com ha assenyalat el Germà Major de la Cofradía del Sant Sepulcre, Manuel Moros, com a organitzadors del Pregó Diocesà “és un gran honor per a la Confraria poder organitzar per primera vegada el Pregó en la nostra ciutat, per açò ens agradaria convidar a totes les Confraries i Germanors de la Diòcesi al fet que ens acompanyen en l'esdeveniment que hem organitzat amb molta il•lusió”.
Com a pansa cada any des de 1989, una de les 63 confraries que formen la Junta Diocesana és l'encarregada de la seua organització, i al seu torn, tria a un glossador perquè s'encarregue de la confecció i lectura del Pregó Diocesà. En aquest cas, la Confraria del Sant Sepulcre de Borriana ha triat al Reverend D. Rafael Vicent Saera, salesiano i nascut en la ciutat, i fill de D. Juan Bautista Vicent *Mingarro, que en els anys trenta va ser un dels impulsors i fundadors de la mateixa Confraria. Rafael Vicent és un antic alumne del Col•legi Salesià de Borriana, per a més tard cursar estudis de Filosofia i Humanitats en terres valencianes, i més tard obtenir el títol de professor de llengua francesa en l'Escola Central d'Idiomes de Madrid. Avui dia, segueix exercint en la *Fcultad de Teologia de la Universitat Pontifícia *Salesiana en matèries bíbliques de l'Antic Testament i Llengua Hebrea. Serà doncs l'encarregat de donar la benvinguda a la Setmana Santa de 2018 amb aquest pregó Diocesà que tindrà lloc a partir de les sis de la vesprada en la Basílica del Salvador de Borriana.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios