Burriana: El PP demana al PSPV que òbriga el procés per a explotar el bar del Polifuncional després de convocar un procediment sense publicitat


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/169380_99003/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-02-2018
El PP demana al PSPV que òbriga el procés per a explotar el bar del Polifuncional després de convocar un procediment sense publicitat

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha pregat al PSPV de la ciutat a obrir a tots els interessats la concessió de l'explotació del bar del Polifuncional de la Serratella. El PSPV ha decidit cercar un adjudicatari a través d'un procediment negociat sense publicitat. Una decisió que “no compartim i que creiem que limita les opcions de concurrència per a explotar aquest servei”.
El bar del Polifuncional de la Serratella va tancar les seues portes fa un any. El 15 de juny d'aqueix mateix any, la Junta de Govern declarava desert el procediment per a explotar el servei i el 22 de juny, en comissió informativa, van aprovar obrir un procediment negociat per a adjudicar la prestació que va tornar a quedar-se desert.
“Ara emprèn de nou un procediment negociat sense publicitat. Creiem que si en aquests moments ja disposen d'ofertes interessades a explotar el bar, no perden gens a obrir l'adjudicació i convocar un concurs obert. Al contrari, guanyem molt, ja que obrim la concurrència i les ofertes poden ser millors en competir entre més interessats. Sobretot perquè estem en un moment de recuperació econòmica i creiem que aquesta activitat haguera resultat d'interès”.
Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana, ha fet aquestes declaracions després que el PP reclamara durant aquest mes de febrer “treballe i compromís” al PSPV per a reobrir una prestació que porta tancada un any. “És una bona notícia que estiguen treballant en la reobertura d'aquest servei. Temps han tingut més que sobrat. No obstant açò, no entenem l'interès a tornar a cercar un adjudicatari a través d'un procediment negociat, que no té publicitat”.
En tot cas, “vist que ells no volen donar difusió, ja ens encarreguem nosaltres. Fins al 28 de febrer, qualsevol interessat a explotar aquest bar té l'opció de presentar-se al negociat convocat pel PSPV. Esperem que siguen molts, quants més millor, perquè passat un any des que el PSPV va baixar la persiana del bar, finalment siguem capaços de reobrir-la”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana