Burriana: El PP proposa al PSPV aprofitar els fons obtinguts dels romanents en 2017 per a reformar l'antic ambulatori de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170381_99829/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-03-2018
El PP proposa al PSPV aprofitar els fons obtinguts dels romanents en 2017 per a reformar l'antic ambulatori de Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida al PSPV de la localitat per a aprofitar els fons obtinguts dels romanents de 2017 per a reformar l'antic ambulatori per a donar un millor servei a la ciutadania. ?s una excellent oportunitat de poder invertir en l'engegada de l'observatori social que plantegem en el nostre programa electoral. Rehabilitar les installacions, ampliar la plantilla de professionals i amb a millorar l'atenci que es dna als vens?.
La regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, ha exposat la iniciativa desprs que el PSPV haja fet pblic el resultat econmic del passat any que permet a l'Ajuntament de Borriana dedicar aquests fons a equipaments socials. ?Estamos convenuts que els qui venien a rescatar a les persones, els qui venien a salvar als vens de Borriana, no poden negar-se a desenvolupar aquesta inversi que permetria millorar les condicions del servei que presten avui professionals que van desbordats?, ha assenyalat la regidora.
En aquest sentit, ?s una evidncia que el departament de Serveis Socials requereix d'un increment de la plantilla i la incorporaci de personal que permeta atendre la demanda de serveis i ajudes que existeix a Borriana?. ?Els treballadors mereixen millorar les condicions en les quals exerceixen la seua labor i els usuaris tamb mereixen una atenci adaptada a les seues necessitats?.
Aix les coses, des del PP confien que el PSPV aprofite aquesta oportunitat que li brinda el romanent de tresoreria per a atendre un mbit, el dels Serveis Socials, que ?era una prioritat absoluta en campanya electoral?. ?Entenem que malgrat que li han pujat els tributs als vens i malgrat que han rebutjat oportunitats de promoure ocupaci en la ciutat, aquesta oportunitat no la poden deixar escapar. Llevat que tot all que van vendre en campanya forme part d'una trista farsa amb la qual nicament pretenien aconseguir all que ja han aconseguit: l'alcaldia?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana