Burriana: El PP proposa al PSPV aprofitar els fons obtinguts dels romanents en 2017 per a reformar l'antic ambulatori de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170381_99829/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-03-2018
El PP proposa al PSPV aprofitar els fons obtinguts dels romanents en 2017 per a reformar l'antic ambulatori de Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida al PSPV de la localitat per a aprofitar els fons obtinguts dels romanents de 2017 per a reformar l'antic ambulatori per a donar un millor servei a la ciutadania. “És una excel·lent oportunitat de poder invertir en l'engegada de l'observatori social que plantegem en el nostre programa electoral. Rehabilitar les instal·lacions, ampliar la plantilla de professionals i amb açò millorar l'atenció que es dóna als veïns”.
La regidora del PP a Borriana, Consuelo Suay, ha exposat la iniciativa després que el PSPV haja fet públic el resultat econòmic del passat any que permet a l'Ajuntament de Borriana dedicar aquests fons a equipaments socials. “Estamos convençuts que els qui venien a rescatar a les persones, els qui venien a salvar als veïns de Borriana, no poden negar-se a desenvolupar aquesta inversió que permetria millorar les condicions del servei que presten avui professionals que van desbordats”, ha assenyalat la regidora.
En aquest sentit, “és una evidència que el departament de Serveis Socials requereix d'un increment de la plantilla i la incorporació de personal que permeta atendre la demanda de serveis i ajudes que existeix a Borriana”. “Els treballadors mereixen millorar les condicions en les quals exerceixen la seua labor i els usuaris també mereixen una atenció adaptada a les seues necessitats”.
Així les coses, des del PP confien que el PSPV aprofite aquesta oportunitat que li brinda el romanent de tresoreria per a atendre un àmbit, el dels Serveis Socials, que “era una prioritat absoluta en campanya electoral”. “Entenem que malgrat que li han pujat els tributs als veïns i malgrat que han rebutjat oportunitats de promoure ocupació en la ciutat, aquesta oportunitat no la poden deixar escapar. Llevat que tot allò que van vendre en campanya forme part d'una trista farsa amb la qual únicament pretenien aconseguir allò que ja han aconseguit: l'alcaldia”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana