Burriana: Ernest Blanch visita Borriana i destaca que Mara Jos Safont i el Grup Municipal Socialista sn la garantia d'estabilitat del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/3/170383_99831/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-03-2018
Ernest Blanch visita Borriana i destaca que Mara Jos Safont i el Grup Municipal Socialista sn la garantia d'estabilitat del municipi

El secretari general del PSPV-PSOE en la provncia de Castell, Ernest Blanch, continua la seua ronda de visites per les diferents agrupacions. En aquesta ocasi s'ha desplaat fins a Borriana on s'ha entrevistat amb l'alcaldessa de la localitat, Mara Jos Safont, i els regidors i regidores que formen part de l'equip govern. Al costat de Blanch han participat en la trobada altres integrants de l'Executiva Provincial com la presidenta, Rosa Marco, la secretria d'organitzaci, Estbaliz Prez, i els secretaris d'rees Abel Ibez, Rafa Sim i Eva Redondo.
Amb aquesta trobada, Blanch ha volgut transmetre el seu suport i reconeixement a Mara Jos Safont i al Grup Municipal Socialista per la gran labor que realitzen al capdavant de l'Ajuntament.
Sobre aquest tema ha destacat ?que els representants del Partit Socialista estan al capdavant de les rees ms importants, en les quals vnen desenvolupant una molt bona labor, sempre presidida per la coherncia i el respecte?.
Ha afegit que Safont i el seu equip ?sn la garantia d'estabilitat de Borriana, malgrat les turbulncies ambientals alienes al PSPV-PSOE que s'hagen pogut produir en alguns moments?.
D'a donen fe, ha assegurat, ?els ciutadans i ciudadans de Borriana que, quan parles amb ells, et diuen que l'alcaldessa socialista i el seu equip, per la seua eficient gesti, s'estan consolidant com la millor opci d'esquerres del municipi.?
I s que, segons ha explicat, ?dins d'un any, quan se celebren les eleccions, Safont i el PSPV-PSOE podran presentar davant la ciutadania un brillant balan de gesti que contrastar amb la inacci i el pasotismo dels regidors del Partit Popular, que ni estan, ni se'ls espera?.
Ernest Blanch assegura que desprs de 20 anys d'alcaldes del PP, ?Borriana ha donat un gir de 180 graus?, entre altres raons ?perqu ara hi ha una alcaldessa que sap gestionar i arribar a acords amb altres administracions, que acaben redundant en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de la localitat?.
Ha posat com a exemple la via ciclopeatonal que connecta Borriana i el Port, construda per la Conselleria d'Habitatge, Obres Pbliques i Vertebraci de Territori, ?que ha resultat un rotund xit i que cada dia que passa compta amb ms usuaris?.
?Una infraestructura saludable que molt prompte es va a complementar amb una altra via ciclopeatonal que connectar les localitats de Borriana i Vila-real?.
El secretari general dels socialistes ha finalitzat dient que ?no ens podem oblidar d'un dels grans assoliments d'aquesta legislatura, que t molt a veure amb el canvi de govern que s'ha produt a Borriana i en la Generalitat Valenciana que presideix Ximo Puig: la construcci d'un nou CEIP Cardenal Tarancn, amb la qual s'ha posat fi a 10 anys de barracons.?

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana