Burriana: Esquerra Unida Borriana aborda el futur del projecte urbanístic 'Golf Sant Gregori' en una xerrada tècnica


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-03-2018
 

El col·lectiu local d’Esquerra Unida del País Valencià a Borriana ha organitzat una xerrada sobre el futur del projecte urbanístic olf Sant Gregori, que pretén convertir bona part del nord del terme municipal en un espai per a habitatge vacacional i un camp de golf.
L’encarregat d’abordar este tema será l’advocat i especialista en urbanisme José Luis Ramos, que ha estudiat en profunditat el projecte i les seues implicacions legals.
La xerrada tindnrà lloc a la sala multifuncional del primer pis del Centre de Cultura “La Mercé” de Borriana, el divendres 23, a les 19.00 hores. Després del a seua intervenció els assistents podrán participar i resoldre tots els dubtes en el torn de preguntes.
Ramos ha sigut un referent en la defensa del territorio davant els abusos urbanistics. Fruit del a seua tasca es va aconseguir paralitzar el projecte urbanistic liderat per Rita Barberà que pretenia derribar bona part del Cabanyal de València.
També ha sigut part fonamental en la defensa de les zones humides, la nul·litat del PAI de Mundo Ilusión (18 milions de m2 en Orpesa Cabanes) o la obtenció de la primera condemna per corrupció urbanística d’un Alcalde a Espanya (en 2001).
Ramos ha participat de ponent en jornades referides a la corrupció urbanística i en màsters d’urbanisme i patrimoni històric. També ha sigut professor en la escola de practiques jurídiques del Col·legi Oficial d’Advocats de Valencia.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana