Burriana: Fuster (PP): El problema de Borriana no és Sant Gregori, és el PSPV, que no ha fet res durant els darrers dos anys y ara vol córrer


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171418_100711/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-04-2018
Fuster (PP): El problema de Borriana no és Sant Gregori, és el PSPV, que no ha fet res durant els darrers dos anys y ara vol córrer

El PSPV ha demostrat avui de nou que és el principal problema de Borriana. La seua incapacitat, irresponsable gestió, falta de compromís i inacció manifesta és la que s'ha escenificat amb motiu del PAI Sant Gregori: no han fet res durant els darrers dos anys i ara toca córrer”.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha defensat avui la necessitat de “gestionar amb rigor, compromís i implicació, amb un projecte de futur que el PSPV mai ha tingut per a la nostra ciutat”. “Ho han demostrat avui aprovant a corre-cuita una solució in extremis per a salvar a l'urbanitzador del PAI Sant Gregori, però exemples hem tingut massa al llarg d'aquests tres anys d'alcaldia socialista”.
Tal com ha declarat el portaveu del PP a Borriana, “el Pla General d'Ordenació Urbana està abandonat; han deixat caducar el Pla Especial de la Marjaleria; els 16.600 metres quadrats de l'Arenal es van perdre a les mans d'un partit que ni tan sols va despenjar el telèfon per a fer una trucada; i avui Sant Gregori arriba al ple amb presses i urgències perquè durant dos anys no han fet absolutament gens”.
De fet, “si fa dos anys plantejàvem a l'alcaldessa constituir una taula de treball per a avançar en el desenvolupament del PAI Sant Gregori i la seua resposta era d'absolut rebuig. Avui, no obstant açò, ens hem trobat que el PSPV proposa constituir aquest fòrum de treball, el mateix que nosaltres li vam plantejar i va rebutjar. És surrealista, però oferim el nostre treball pera a que Borriana es garantisca un futur”, ha confessat Fuster.
En aquest sentit, ha considerat el regidor, “la nostra abstenció no va dirigida cap al PAI Sant Gregori, en el qual per descomptat confiem. Els nostres dubtes van dirigides al PSPV, del que per descomptat tenim seriosos dubtes per a portar avant un projecte que garantisca el futur de la nostra ciutat. Perquè els seus continus errors, abandó i desistiment de funcions evidencien que són incapaços de treballar per Borriana”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana