Burriana: Borriana promociona la pilota valenciana amb descomptes i invitacions per a la partida de Copa President de la Diputació


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173629_102567/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173629_102567/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-06-2018
Borriana promociona la pilota valenciana amb descomptes i invitacions per a la partida de Copa President de la Diputació

Dissabte que ve a la vesprada serà un dia més que especial en el Trinquet Batiste Viñes de Borriana, ja que arriba una de les millors partides de Pilota que es poden presenciar en l'actualitat, amb l'enfrontament entre el duo Pau de Sella i Héctor, contra De la Vega i Jesús en la Copa President Diputació de Valencià, que torna a passar per la capital de la Plana Baixa.
Tal com ha explicat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, “seguim amb el nostre suport i difusió de l'esport valencià per excel·lència com és la Pilota, per això reiniciem una campanya a través de la que els centres educatius de Borriana disposaran per al seu alumnat d'entrades gratuïtes per a les partides dels pròxims mesos, i en aquesta ocasió seran els xiquets i xiquetes dels col·legis Novenes de Calatrava i Cardenal Tarancon els que rebran a través del centre la seua invitació a la partida de pilota del dissabte, mentre que en la Piscina Municipal també es podrà recollir entrades per a qualsevol xiquet o xiqueta i els pares o mares acompanyants tindran un descompte de fins al cinquanta per cent del preu de l'entrada”. No acaba ací la campanya de descomptes, ja que els socis del Servei Municipal d'Esports també disposaran del mateix descompte del cinquanta per cent en l'entrada si passen a recollir-la per la instal·lació de la Piscina Municipal.
A les 17.30 hores arrancarà la partida. És la primera partida que es realitzarà a través de la nova Fundació de Pilota, que des d'enguany es fa càrrec de l'organització de les partides de pilota valenciana. Amb l'inici d'aquesta col·laboració, començaren una sèrie de partides de primer nivell en la ciutat de Borriana.
Segons ha explicat aquest Granel, “es tracta d'establir un calendari de grans partides durant les vesprades dels dissabtes, i així que cada mes puguem programar un gran esdeveniment i oferir aqueixes entrades gratuïtes i descomptes als veïns i veïnes de Borriana, per a així confirmar la tendència de creixement de xiquets i xiquetes practicant pilota, i també d'una major afició que acudeix a les partides en el Trinquet”. Per altra banda, continuaran les partides regulars dels dilluns per la vesprada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana