Burriana: Festes recorda que la data de pagament per a cadafals i escales en la Misericòrdia finalitza el 29 de juny


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/173674_102607/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/6/173674_102607/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-06-2018
Festes recorda que la data de pagament per a cadafals i escales en la Misericòrdia finalitza el 29 de juny

Malgrat que encara falten més de dos mesos i mig per a l'arribada de les festes patronals de la Mare de Déu de la Misericòrdia de 2018, la regidoria de Festes ja està realitzant alguns dels tràmits previs necessaris per al normal i bon desenvolupament dels diferents actes programats per a la setmana gran de festes. Per això, des de la regidoria, i en paraules de la seua responsable, Lluïsa Monferrer, “volem recordar a les penyes taurines i als afeccionats i aficionades que des del passat 28 de maig està habilitat el període de pagament dels cadafals i les escales que se situen en el recinte taurí tant del Pla com de la Plaça Major, i que l'últim dia per a realitzar l'abonament en la Caixa Rural serà el pròxim 29 de juny”.
En les instruccions a seguir marcades dins de la documentació també s'indiquen els imports que les penyes o els titulars de les escales hauran d'abonar abans d'eixe 29 de juny, i que en aquest cas són de 221 euros per cada cadafal i de 55 euros per l'escala. A més, també es fan constar els horaris tant de la plantada de les infraestructures, com de la inspecció que es realitza prèvia als festejos i el desmuntatge de cadafals i escales. Així, la plantada de cadafals haurà de realitzar-se el dia 28 d'agost a partir de les 18:00 hores, mentre que la de les escales es durà a terme el 30 d'agost a partir de les 19:00 hores. Quant a les inspeccions, la primera dels cadafals serà el dia 29 d'agost i la segona i definitiva el 31 del mateix mes, mentre que les escales es revisaran el mateix 31. Pel que fa al desmuntatge, es realitzarà tant d'escales com de cadafals el dia 7 de setembre en finalitzar el bou de la vesprada, i es recorda que fins a eixe moment i per motius de seguretat, queda terminantment prohibit desmuntar cap element abans de l'hora establida.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios