Burriana: Les 'merdes embossades voladores', protagonistes a nivell nacional en La Mañana, de TVE-1


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178816_106960/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-11-2018
Les 'merdes embossades voladores', protagonistes a nivell nacional en La Mañana, de TVE-1

Les 'merdes embutxacades voladores' que vénen patint els veïns de les Calles Santa Teresa, Puríssima i Divina Pastora van ser ahir protagonistes del programa La Mañana, de TVE-1 a nivell nacional.
Un directe de diversos minuts de durada van mostrar a Borriana com un municipi en el qual l'Ajuntament mira cap a un altre costat davant els problemes dels seus veïns i quasi mig any no ha sigut suficient perquè el consistori prenga cartes en l'assumpte.
L'equip de govern ha donat l'esquena als veïns a pesar que fins a tres ocasions han parlat amb, entre altres, l'edil de policia.
A més, l'Ajuntament de Borriana ve permetent, suposadament, que es vulnere l'article 10 de l'ordenança ciutadana de tinença d'animals ja que no ha tingut en compte als veïns ni encara com a també la via pública s'ha vist afectada per aquestes 'merdes' llançades des d'un terrat pròxim.
El consistori sí que va enviar a *Fobesa a netejar el carrer en una ocasió, però després es limiten a dir que no tenien constància que la via pública s'haja vist afectada per aquests excrements que segons alguns dels veïns, serien d'humans.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana