Burriana: Montagut (PP): Ximo Puig sols s'acorda de Borriana per a venir de festa a l'Arenal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179181_107258/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-11-2018
Montagut (PP): Ximo Puig sols s'acorda de Borriana per a venir de festa a l'Arenal

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha lamentat el càstig que per quart any consecutiu imposarà el Consell a la ciutat de la qual “Ximo Puig solament s'acorda per a venir de festa a l'Arenal”. “Estem encantats que el president del Consell gaudisca d'un festival que és el més reconegut a nivell nacional. No obstant açò, desitjaríem que a més de venir a fer-se la foto i a gaudir de la música, s'acordara també de Borriana per a injectar inversions de futur per a les nostres famílies”.
La regidora del PP a Borriana, Ana Montagut, ha ratllat de “estafa” que el pressupost del Consell per al pròxim any replique, per quart any consecutiu, projectes mai executats. “Anunciar plans i després no executar-los és un engany a tots els veïns de Borriana”.
Un frau que des del PP Montagut lamenta que des de l'Ajuntament de Borriana el PSPV replique. “En lloc d'enfrontar-se al seu cap de files, l'alcaldessa es dedica a fer-li l'ona i qui perd és Borriana”, ha assenyalat la regidora. “Deseraríamos que l'alcaldessa haguera posat en valor les capacitats de la nostra ciutat, que reivindicara les nostres fortaleses i exigira inversió i desenvolupament per al nostre municipi”.
No obstant açò, ha lamentat la regidora, “ens enfrontem a un PSPV que li dóna palmaditas al seu cap de files, que serveix com a fidel lacayo a Ximo Puig i que es plega davant els seus desitjos donant l'esquena a les demandes dels nostres veïns”.
Enfront d'aquesta política “servilista” del PSPV i dels seus socis de Compromís i Podem, “des del PP reivindiquem inversió i desenvolupament. La que mereix Borriana. Perquè som un municipi capaç de generar oportunitats que, lamentablement, reben un veto continu d'un Consell que ens ignora. Seguim convidant a Puig a arreplegar taronja, a visitar Borriana, a respondre a les necessitats de les nostres famílies amb el mateix somriure que exhibeix en l'Arenal Sound”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana