Burriana: El Mercat Municipal acollir la primera edici de ?La Nit al Mercat? el prxim 7 de desembre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179647_107652/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179647_107652/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/12/179647_107652/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 01-12-2018
El Mercat Municipal acollir la primera edici de ?La Nit al Mercat? el prxim 7 de desembre

La regidora de Mercats i Comer de l'Ajuntament de Borriana, Maria Romero, ha volgut estar junt els i les venedores del Mercat Municipal de Borriana per a donar a conixer la programaci especial que han preparat de forma conjunta de cara a la celebraci de la primera ?Nit al Mercat? que com han explicat ?tindr lloc divendres que ve set de desembre, i en la qual comptarem amb diverses actuacions musicals, a ms de degustacions en cadascuna de les parades que s'obriran eixa nit, aix com l'encesa oficial de l'arbre que tamb ens acompanyar durant totes les festes nadalenques?.
Aix, ser divendres que ve 7 de setembre i a partir de les 21:00 hores quan s'inicie la programaci especial amb l'obertura de cadascuna de les parades del Mercat per a poder gaudir d'una degustaci de productes. I mitja hora ms tard, arribar el moment d'encendre l'arbre que durant el nadal il?luminar la instal?laci municipal, per a ms tard comenar amb les actuacions musicals, que en aquest cas tindran com a protagonistes al grup F&F Pop-Rock, qui animar l'inici de ?La Nit al Mercat? amb el seu recorregut per la msica rock espanyola dels 80 i els 90. A ms, tamb s'esperen les actuacions del Ble o de sorpreses en forma de dj's per a una celebraci que es tancar a les dotze de la nit.
Tal com ha declarat la regidora de Mercats, Maria Romero, ?des que a l'estiu es realitzara la remodelaci i l'aplicaci de notables millores en el conjunt de la instal?laci, el Mercat Municipal no ha parat d'acollir programacions culturals i d'oci especials que estan funcionant a la perfecci i compleixen amb eixe doble objectiu de, d'una banda dinamitzar la vida cultural d'aquesta zona de la ciutat, i per una altra serveixen com a al?licient per a les compres que es realitzen en les diferents parades del Mercat. Aix, que una vegada ms convidem a passar una nit diferent amb msica i gastronomia amb aquesta primera edici de ?La Nit al Mercat?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana