Burriana: L'oposició demana reprovar a Aparisi mitjançant una moció al ple


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/12/179769_107752/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 05-12-2018
L'oposició demana reprovar a Aparisi mitjançant una moció al ple

El ple de l'Ajuntament de Borriana debatrà en la seua sessió ordinària del mes de desembre una moció de reprovació al tinent d'alcalde Vicent Aparisi. Es tracta d'un escrit presentat en el ple de manera conjunta pels tres grups de l'oposició representats en el consistori *burrianense, PP, *Cibur i Ciutadans.
La moció de reprovació ve donada per l'escrit presentat a l'Ajuntament per dos veïns de la localitat en el qual censuraven l'actitud i el tracte rebut per Aparisi en els voltants del Cementeri Municipal el *pasadso 1 de novembre, festivitat de Tots els Sants, quan es trobaven recollint signatures contra una ordenança municipal relativa al pagament de taxes del *Camposanto. Segons aquests veïns, Aparisi els "va cridar que eren uns mentiders, uns pocavergonyes i que estaven enganyant a la gent".
Davant aquest escrit, els tres portaveus assenyalen que es tracta de "fets lamentables per a l'ètica i moral dels representants municipals" i apunten també que "no és la primera vegada que als grups municipals de l'oposició ens arriben queixes del seu mal comportament i del seu mal caràcter amb els ciutadans de Borriana".
Per tot això sol·liciten al ple de l'Ajuntament que "tots els grups de la corporació municipal reproven el comportament" d'Aparisi i que aquest "oferisca disculpes públicament i personalment a les persones afectades per la seua falta d'educació, respecte i civisme en el moment dels fets".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana