Burriana: Fuster (PP): ?Anem a ressuscitar Borriana amb el comproms, consell i suport dels vens?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180941_108746/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180941_108746/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-01-2019
Fuster (PP): ?Anem a ressuscitar Borriana amb el comproms, consell i suport dels vens?

Desenes de simpatitzants i afiliats abrigallen a Juan Fuster que reivindica ?l'orgull d'una ciutat lluitadora, ambiciosa i emprenedora que exigeix futur i oportunitats?

Juan Fuster, candidat a l'alcaldia de Borriana pel Partit Popular, ha reivindicat avui el ?comproms, consell i suport dels vens? per a aconseguir ?ressuscitar a Borriana del coma profund en el qual mai va haver de caure?.
?Aquest projecte que tinc el privilegi d'encapalar no seria res sense vosaltres. Tots sou necessaris i hem de remar tots junts per a garantir el futur, el progrs i la concrdia?. Tal com ha declarat Fuster, ?som el partit del sentit com, el que des de la calma, el respecte i la llibertat treballa per tots els vens de Borriana?.
El candidat a l'alcaldia ha reivindicat l'entusiasme i la il?lusi ?que sempre ha sigut bandera de Borriana. Orgullosa dels nostres xits, hem de tornar a recuperar aqueixa identitat perduda perqu ens han fet perdre 16.600 m2 en l'Arenal; hem saltat als mitjans nacionals per ser incapaos de mantenir neta nostra ciutat o perdre una vaca; i hem deixat morir el nostre Clot, pulm verd de la nostra ciutat?.
Amb l'objectiu de recuperar ?l'orgull perdut?, Fuster ha arengat als presents a participar d'un projecte que ?necessita comptar amb persones valentes i compromeses com vosaltres, que defensen les idees que ens fan grans, els projectes que generen creixement i futur. Sou la brixola que em va a guiar?.
El portaveu del Grup Municipal del PP ha sigut aclamat per simpatitzants i afiliats en un acte que ha comptat amb la presncia de Miguel Barrachina, president del PPCS. ?s el millor projecte per a Borriana, la garantia de desenvolupament i creixement?, ha reivindicat el lder de la formaci a nivell provincial. Unes paraules que ha confirmat Juan Granell, president local del PP a Borriana. ?Perqu Juan no solament s el candidat del PP, s el de les idees dels nostres vens, l'altaveu d'un projecte que clama per generar oportunitats en una Borriana estancada?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana