Burriana: Fuster (PP) reclama inversi per a la costa que el PSOE ignora a Borriana i Madrid


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180989_108787/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-01-2019
Fuster (PP) reclama inversi per a la costa que el PSOE ignora a Borriana i Madrid

?Borriana mereix que siguem capaos de reclamar inversi per a millorar la nostra costa. Mereix futur i desenvolupament, consolidar aquest patrimoni nic que tenim l'orgull de gaudir. I per a hem de sumar esforos per a aconseguir la inversi que el PSOE ens nega per partida doble, tant a Madrid com a Borriana?.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha reivindicat lideratge ?per a ser capaos de lluitar per les inversions que nostra ciutat mereix per justcia?. ?Som una ciutat privilegiada, bressol d'emprenedors i exemple d'exportaci. Mereixem que s'exigisca amb afany, esfor i comproms una partida econmica que garantisca que la nostra costa es consolida i preserva?.
Des del PP, Fuster considera que ?s necessari conjuminar forces i caminar tots de la m? per a superar ?la debilitat d'un PSPV que a Borriana s incapa d'exigir i lluitar per inversions? i que ?a Madrid directament ens ignora?.
A Borriana ?sempre li ha anat b quan hem posat tota la nostra obstinaci a aconseguir objectius que es presumien inassolibles. El port s bon exemple d'aquesta tenacitat i vehemncia infinites?. ?Ara hem de seguir lluitant pel que mereixem, i la puntada que el PSOE ha donat a Borriana en els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) s la mostra ms clara que no som gens per al Govern d'Espanya?.
Una debilitat alimentada per un PSPV que a nivell local ?no es preocupa dels petits problemes dels nostres ciutadans i, per descomptat, molt menys dels grans projectes que ens garantisquen riquesa i prosperitat?. ?Des de la concrdia i des de l'experincia i el treball, siguem capaos de superar aquest pacte de butaques que s'ha repartit els despatxos de l'ajuntament amb l'nic objectiu de garantir-se el seu futur i no el de la nostra ciutat?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana