Burriana: Aguilera demana la dimissi de Manel Navarro, per ste diu que no ha coms cap delicte


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180996_108794/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-01-2019
Aguilera demana la dimissi de Manel Navarro, per ste diu que no ha coms cap delicte

La portaveu de Cibur, Mariola Aguilera, ha demanat "responsabilitats poltiques" en forma de dimissi per a l'edil des Pot Borriana que la va portar als tribunals en un cas que ara ha passat a la qualificaci de "sobresement lliure".
En aquest sentit Aguilera va explicar que "partim des de la base que jo estava tranquilla de no haver coms cap delicte, i que el que vaig fer va ser ajudar una persona per un tema personal, com no podia ser d'una altra manera".
Aguilera va afegir, precisament per aquest motiu, "que agram la rapidesa amb la qual el Jutge ha dictaminat desprs de la meua declaraci del passat 7 de gener i no queda cap dubte de la intencionalitat de Navarro i que no hi ha hagut cap mena de delicte".
L'edil que va presentar la denncia davant fiscalia, Manel Navarro, per la seua part va assenyalar que la valoraci s de "respecte mxima la decisi del dj. No entre a valorar, per si a respectar-la".
Navarro va afegir que "jo no tenia cap idea de com aniria acabaria aquest assumpte perqu mai he estat en aquests processos i la justcia s una cosa nova per a mi".
L'edil de Se Puede Burriana vol passar pgina d'aquest assumpte per a continuar treballant per Borriana amb l'equip de govern i les regidories que sustente".
I s que va explicar Navarro, "no veig necessria la dimissi. Aguilera pot demanar el que crega convenient per s un tema que simplement s'ha arxivat. Si se m'hagueren inculpat d'algun delicte ja estaria fora de l'Ajuntament, per no veig necessria la dimissi perqu no he fet cap mal i noms he posat en coneixement de la Fiscalia uns fets". Per aquest motiu, va concloure, "treballar per Borriana el que resta de legislatura i desprs ja vindran uns altres temps".


Possibles demandes judicials
En aquests moments, els lletrats de la portaveu de Cibur "estan valorant la possibilitat de presentar demandes judicials a Manel Navarro, a Podemos, al PSOE i tamb a Comproms, "perqu es van encebar pblicament i en xarxes socials i van deixar el meu honor amb molts dubtes". Encara amb tot aix, va afegir Aguilera, "espere que Manel Navarro i l'alcaldessa prenguen responsabilitats poltiques".
I va explicar que en una sessi plenria "el senyor Navarro va dir que ja veurem qui havia de dimitir quan finalitzara el procediment judicial". I, de Maria Josep *Safont, va recordar que "va dir que no li retirava les delegacions *proque hi havia un procs judicial obert".
Per aquest motiu Aguilera entenga que a Navarro "no li queda una altra eixida que dimitir per a assumir responsabilitats, encara que tenim molt clar que no ho far perqu ha fet xantatge a tot l'Equip de Govern perqu t material suficient per a fer mal a tot l'equip de govern com me l'ha fet a mi i estic convenuda que negociar amb aix i li ho hauran de menjar amb crelles".
D'altra banda, va afegir, "no crec que l'alcaldessa i l'equip de govern, prenguen la decisi de retirar-li les delegacions, per amb aix l'nica cosa que demostraran s que sn un equip de govern que se sost sobre la base de xantatge i amenaces internes".

Juan Fuster
El portaveu del Partit Popular, Juan Fuster, per part seua, va assenyalar que "no direm res sobre aqueix tema perqu en el seu moment tampoc realitzem cap declaraci encara que malgrat aix vam ser acusats per part dels tres partits de l'equip de govern". Per aquesta ra, va afegir, "demanem que se'ns donen disculpes pbliques per les acusacions que van abocar sobre nosaltres. S Aparisi s'hauria preocupat ms de la via pblica en lloc de criticar-nos, ara els carrers estarien ms netes, s *Granel en lloc de fer *memes hauria fiscalitzat millor a l'alcaldessa no haurien passat certes coses i si Navarro s'haguera preocupat dels Serveis Socials de Borriana, la situaci el municipi seria diferent. Crec que aix exemplifica el que sn".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana