Burriana: Fuster (PP) reivindica la protecci de les famlies enfront d'un PSPV que puja impostos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181095_108883/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-01-2019
Fuster (PP) reivindica la protecci de les famlies enfront d'un PSPV que puja impostos

En 2019, les famlies monoparentals rebran ajudes econmiques grcies al PP que aposta per un model que genere riquesa enfront d'un PSPV que empobreix

Les famlies monoparentals de Borriana rebran aquest 2019 ajudes econmiques grcies a una iniciativa promoguda pel candidat a l'alcaldia pel PP, Juan Fuster, i aprovada el passat any per la unanimitat dels grups. ?Aquest 2019 s'ha d'activar les bases que permeten recolzar a les famlies monoparentals. Una iniciativa que plantegem el passat any i que aconseguim que s'aprovara?, ha recordat el candidat.
La iniciativa segueix el model d'aposta per la famlia que Fuster ha defensat en aquests anys d'oposici. ?Invertir en les famlies de Borriana s garantir una correcta administraci dels fons pblics?. Per aquest motiu, ?enfront d'un PSPV que s'ha dedicat a pujar els impostos als vens de Borriana, nosaltres apostem per un model econmic que garantisca que no s'incrementa la pressi fiscal als vens?.
Per a Fuster, ?la millor garantia d'xit s la que posa en valor els principals actius d'aquesta societat. I sens dubte la famlia ocupa un lloc preeminent?. Per aquest motiu, durant els anys de mandat, Fuster ha reivindicat la congelaci d'impostos enfront de les pujades anuals practicades pel PSPV. ?Hem reclamat la baixada de taxes i preus pblics, els que afecten a tota la poblaci, perqu injectar riquesa a les famlies s garantia d'xit?.
Aquest mateix model de contenci fiscal s'ha exigit per a altres sectors, com el de l'activitat econmica de petits comeros i empreses. En aquest cas, ?hem aconseguit que els negocis amb terrasses gaudisquen d'una rebaixa del 10% en la taxa que cada any abonen. Una ajuda que tamb gaudiran aquest 2019?.
L'objectiu, ha assenyalat Fuster, ?ha de ser transformar Borriana. Aconseguir que abandone l'estancament en el qual ha caigut per a passar a l'activitat que mereix. El motor econmic que ha sigut i ha de seguir sent Borriana ha d'activar-se novament per a garantir riquesa on el PSPV solament ha sembrat empobriment?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana