Burriana: Fuster (PP): ?El dolor de les vctimes exigeix uni per a aplicar la pres permanent revisable?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181135_108919/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-01-2019
Fuster (PP): ?El dolor de les vctimes exigeix uni per a aplicar la pres permanent revisable?

El candidat del PP s'entrevista amb Marimar Blanco, presidenta de la Fundacin Vctimas del Terrorismo, i exigeix contundncia i tolerncia zero contra agressors

El candidat del PP de Borriana a les eleccions municipals del maig vinent, Juan Fuster, ha reivindicat la uni de tots per a ?escoltar el dolor de les vctimes i aplicar amb contundncia i fermesa la pres permanent revisable?. ?No podem ignorar a els qui pateixen un drama atro com una violaci o un assassinat. No podem tolerar que es vulneren els drets de les vctimes. Hem d'aplicar sense pal?liatius la justcia que ens empara per a protegir a les vctimes?.
Fuster s'ha entrevistat aquest mat amb la presidenta de la Fundacin Vctimas del Terrorismo, Marimar Blanco, en el si de la convenci nacional que el PP ha organitzat a Madrid aquest cap de setmana. ?Escoltar a qui ha patit en primera persona la crueltat de l'assassinat d'un germ ens reafirma a atendre aquest clam social que exigeix contundncia i tolerncia zero contra crims i violacions?. ?El dolor infinit de les vctimes ens ha d'unir a tots a l'hora d'exigir la mxima pena per a qui perpetra aquest tipus de delictes deleznables?.
Des del PP, ha reivindicat Fuster, ?hem reclamat per activa i passiva l'aplicaci de la pres permanent revisable que partits com el PSOE i els seus socis qestionen?. ?Amb fermesa, sense titubejos, amb la mxima contundncia que ens empara la llei, hem d'exigir el compliment de les mximes penes per a els qui sn autors d'aquest dany atro?.
Fuster considera que ?aquesta no s una qesti ideolgica. s un deure moral. Perqu la societat ens reclama fermesa per a aplicar un rgim penitenciari que condemna a l'agressor al mateix temps que no li nega la reinserci?. ?Som una societat moderna i avanada, que reivindica progrs i creixement, per que alhora no li tremola el pols a l'hora de condemnar sense pal?liatius a criminals i violadors. Els complexos que altres partits demostren han de quedar a un costat per a unir-nos tots en la defensa de les vctimes, a donar les respostes que nostra societat demanda?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana