Burriana: PP: El PSPV ignora als veïns de la plaça la Fira que esperen des de 2017 solució als seus problemes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181228_109008/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-01-2019
PP: El PSPV ignora als veïns de la plaça la Fira que esperen des de 2017 solució als seus problemes

Els veïns de la plaça la Fira de Borriana esperen des de 2017 que el PSPV prenga en compte les seues demandes. “És un engany a tots els veïns de Borriana que davant queixes que condicionen la vida dels nostres residents l'única resposta que se'ls done siga el silenci”, ha explicat Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana.
La instància presentada pels veïns el 27 de setembre de 2017 va ser desestimada. Un any després, el 17 de setembre de 2018 van tornar a presentar una altra petició “que segueix sense resposta”. “Ens sorprèn que els partits que van venir a rescatar a les persones siguen els que els han donat una puntada i abandonat en la cuneta. És una mostra més de la falsa política que van enarborar tres partits, PSPV, Compromís i Podemos, que avui segueixen ocupant els seus despatxos sense atendre als veïns als quals van prometre fum”.
Per a Clausell, “la funció d'un servidor públic, com som tots els regidors, és escoltar als veïns. Nosaltres ho hem fet quan hem conegut un problema perquè creiem que des de l'oposició també es pot i deu treballar pels nostres ciutadans”. No obstant açò, “els qui tenen l'última paraula, que són PSPV, Compromís i Podemos, són els qui en la pràctica ignoren a la ciutadania i deixen sense respostes demandes que es tramiten des de fa més d'un any”.
Per al Grup Municipal del Partit Popular, “hem de ser capaços de traçar un full de ruta que resolga en primer lloc els problemes quotidians que afecten als nostres veïns. I després de definir un projecte sòlid i de futur per a Borriana. Perquè els nostres ciutadans mereixen oportunitats enfront de la paràlisi que ens empobreix des de fa quatre anys”. “Amb il·lusió, amb entusiasme i amb obstinació”, ha declarat Clausell, “amb l'ambició que està en la nostra identitat i amb la capacitat i idees que malbaraten els nostres veïns serem capaços d'aconseguir-ho”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana