Burriana: PP: El PSPV ignora als vens de la plaa la Fira que esperen des de 2017 soluci als seus problemes


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181228_109008/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-01-2019
PP: El PSPV ignora als vens de la plaa la Fira que esperen des de 2017 soluci als seus problemes

Els vens de la plaa la Fira de Borriana esperen des de 2017 que el PSPV prenga en compte les seues demandes. ?s un engany a tots els vens de Borriana que davant queixes que condicionen la vida dels nostres residents l'nica resposta que se'ls done siga el silenci?, ha explicat Alejandro Clausell, regidor del PP a Borriana.
La instncia presentada pels vens el 27 de setembre de 2017 va ser desestimada. Un any desprs, el 17 de setembre de 2018 van tornar a presentar una altra petici ?que segueix sense resposta?. ?Ens sorprn que els partits que van venir a rescatar a les persones siguen els que els han donat una puntada i abandonat en la cuneta. s una mostra ms de la falsa poltica que van enarborar tres partits, PSPV, Comproms i Podemos, que avui segueixen ocupant els seus despatxos sense atendre als vens als quals van prometre fum?.
Per a Clausell, ?la funci d'un servidor pblic, com som tots els regidors, s escoltar als vens. Nosaltres ho hem fet quan hem conegut un problema perqu creiem que des de l'oposici tamb es pot i deu treballar pels nostres ciutadans?. No obstant a, ?els qui tenen l'ltima paraula, que sn PSPV, Comproms i Podemos, sn els qui en la prctica ignoren a la ciutadania i deixen sense respostes demandes que es tramiten des de fa ms d'un any?.
Per al Grup Municipal del Partit Popular, ?hem de ser capaos de traar un full de ruta que resolga en primer lloc els problemes quotidians que afecten als nostres vens. I desprs de definir un projecte slid i de futur per a Borriana. Perqu els nostres ciutadans mereixen oportunitats enfront de la parlisi que ens empobreix des de fa quatre anys?. ?Amb illusi, amb entusiasme i amb obstinaci?, ha declarat Clausell, ?amb l'ambici que est en la nostra identitat i amb la capacitat i idees que malbaraten els nostres vens serem capaos d'aconseguir-ho?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana