Burriana: Fuster (PP): La inversió útil de Diputació en l'Escorredor crea servei on hi ha paràlisi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181268_109042/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-01-2019
Fuster (PP): La inversió útil de Diputació en l'Escorredor crea servei on hi ha paràlisi

“Borriana mereix inversions útils que garantisquen servei on solament hi ha paràlisi. I aquest compromís amb les necessitats de Borriana és el que caracteritza el Pla Castelló 135 que la Diputació Provincial finança en la calle l'Escorredor”.
Juan Fuster, candidat del PP a les eleccions municipals de Borriana, ha reivindicat un projecte sòlid que estimule Borriana, “perquè hem de recuperar l'ambició i emprenedoria que ens caracteritza com a ciutat”. La inversió que el Govern Provincial executa en aquest carrer que vertebra Borriana “és una mostra més de com inversions d'utilitat poden ajudar i garantir servei i prestacions als nostres veïns”.
A Borriana, tal com ha declarat el candidat del PP a les municipals, “hi ha un bloqueig que ens empobreix i ens fa perdre oportunitats”. “Hem de ser capaços de reclamar inversions de futur, que generen creixement i oportunitats”. I fer-ho, tal com ha declarat Fuster, “de la mà de les idees que ens fan grans, les dels nostres veïns”.
La de l'Escorredor no serà l'única inversió que Diputació finance a Borriana. “El Pla Castelló 135 invertirà 300.000 euros en la nostra ciutat per a garantir obres d'utilitat”. “Una suma que ens ha de servir per a donar respostes a les necessitats dels nostres ciutadans i millorar prestacions que són precàries”.
Un model que Fuster reivindica per a una ciutat “que hem sigut exemple de emprendimiento i dedicació, amb l'obertura del port, i hem de seguir liderant de la mà d'un projecte sòlid, que mire al futur, i que establisca un full de ruta capaç de captar les oportunitats que en aquests últims anys hem perdut de forma repetida”. “Borriana és orgull i privilegi, som terra d'emprenedors i creatius. Solament fa falta traçar un pla d'acció i no donar tombs. Solament fa falta unir i sumar idees per a garantir un futur d'oportunitats on ara solament existeix divisió i enfrontament”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana