Burriana: Fuster (PP): La inversi til de Diputaci en l'Escorredor crea servei on hi ha parlisi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181268_109042/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-01-2019
Fuster (PP): La inversi til de Diputaci en l'Escorredor crea servei on hi ha parlisi

?Borriana mereix inversions tils que garantisquen servei on solament hi ha parlisi. I aquest comproms amb les necessitats de Borriana s el que caracteritza el Pla Castell 135 que la Diputaci Provincial finana en la calle l'Escorredor?.
Juan Fuster, candidat del PP a les eleccions municipals de Borriana, ha reivindicat un projecte slid que estimule Borriana, ?perqu hem de recuperar l'ambici i emprenedoria que ens caracteritza com a ciutat?. La inversi que el Govern Provincial executa en aquest carrer que vertebra Borriana ?s una mostra ms de com inversions d'utilitat poden ajudar i garantir servei i prestacions als nostres vens?.
A Borriana, tal com ha declarat el candidat del PP a les municipals, ?hi ha un bloqueig que ens empobreix i ens fa perdre oportunitats?. ?Hem de ser capaos de reclamar inversions de futur, que generen creixement i oportunitats?. I fer-ho, tal com ha declarat Fuster, ?de la m de les idees que ens fan grans, les dels nostres vens?.
La de l'Escorredor no ser l'nica inversi que Diputaci finance a Borriana. ?El Pla Castell 135 invertir 300.000 euros en la nostra ciutat per a garantir obres d'utilitat?. ?Una suma que ens ha de servir per a donar respostes a les necessitats dels nostres ciutadans i millorar prestacions que sn precries?.
Un model que Fuster reivindica per a una ciutat ?que hem sigut exemple de emprendimiento i dedicaci, amb l'obertura del port, i hem de seguir liderant de la m d'un projecte slid, que mire al futur, i que establisca un full de ruta capa de captar les oportunitats que en aquests ltims anys hem perdut de forma repetida?. ?Borriana s orgull i privilegi, som terra d'emprenedors i creatius. Solament fa falta traar un pla d'acci i no donar tombs. Solament fa falta unir i sumar idees per a garantir un futur d'oportunitats on ara solament existeix divisi i enfrontament?.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana