Burriana: El PSPV dóna l'esquena a Borriana i es queda a soles en la defensa del ministre d'Agricultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/181929_109628/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-02-2019
El PSPV dóna l'esquena a Borriana i es queda a soles en la defensa del ministre d'Agricultura

Fuster (PP): “L'agricultor necessita que sumem, no que dividim, que defensem un sector que és el nostre patrimoni, no que deixem que es podrisca en el sòl”

“Estem ací per a defensar als nostres agricultors, per a escoltar les seues demandes i per a fer front comú contra polítiques que estan castigant el nostre patrimoni provocant que les taronges s'acaben podrint en el sòl”.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat la protecció del sector enfront d'un PSPV que dijous passat es va quedar solament en la defensa del seu ministre d'Agricultura. El partit que governa Borriana, amb els suports de Compromís i Podemos, va rebutjar la moció que sol•licitava la dimissió del ministre d'Agricultura i que havia partit d'una recollida de signatures dels agricultors.
“El que necessita l'agricultor és que li abracem i tinguem sensibilitat amb els seus problemes. Perquè nosaltres no anem a ser els que li treballem el camp, però el mínim que podem fer és recolzar les seues demandes, posar en valor el seu infinit esforç i lluitar amb accions que permeten frenar la competència deslleial que el PSOE està permetent”.
La moció, que també reprovava la gestió de l'anterior responsable de la cartera, Isabel García Tejerina, “ha de sumar el suport de tots”. Perquè, tal com va assenyalar Fuster, “no crec que els nostres citricultores desitgen un debat del 'i tu més...', perquè jo també crec que la consellera d'Agricultura, Elena Cebrián, no ha fet el que deuria fer, no ha defensat al sector com podria haver-ho fet”. No obstant açò, “creiem que el que els nostres agricultors esperen és que sumem, i no tenim cap problema a recolzar una iniciativa amb la qual el sector se senta reconegut i avalat”.
Des del Grup Municipal del Partit Popular de Borriana han reivindicat “la necessitat de defensar al sector per sobre de les sigles dels partits”. “Som conscients de la delicada situació que travessa un cultiu que és patrimoni i orgull de Borriana”. “Si ni tan sols en aquests moments d'absoluta debilitat som capaces de situar-nos al costat dels nostres veïns, poc podem esperar d'un PSPV que prefereix protegir al seu ministre abans que a les famílies de Borriana que viuen del cultiu de la taronja”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana