Burriana: Obert el termini de matrcula de les proves de certificaci de les EOI


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182031_109715/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-02-2019
Obert el termini de matrcula de les proves de certificaci de les EOI

De l'11 al 25 de febrer a les 15h estar obert el procediment de matrcula per a les proves de certificaci de les escoles oficials d'idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana. El procediment d'inscripci i matrcula es fa telemticament a travs de la pgina web de la Conselleria d'Educaci, en totes les pgines web de les EOI es poden trobar els enllaos per a realitzar aquest procediment. Per a l'alumnat lliure la matrcula es considera formalitzada amb el lliurament de la documentaci a la secretaria de l'EOI on es matricula, per tant, cal comprovar l'horari de la secretaria.

Com a novetat, enguany a la provncia de Castell es podran realitzar les proves en les noves EOI de la Plana Baixa i el Maestrat, a ms de l'EOI de Castell, en aquells idiomes i nivells que s'imparteixen en aquests centres. Aix, a l'EOI Plana Baixa es faran les proves d'angls en els nivells A2, B1, B2, C1, C2; de valenci en els nivells C1, C2; de francs en els nivells A2 i B1, i d'alemany i Itali en el nivell A2.

L'EOI Plana Baixa, creada en setembre de 2018 pel decret del Consell 145/2018, inclou les seccions de Vila-real, Borriana, la Vall d'Uix, Onda, Nules, Segorbe i l'Alcora. Provisionalment, est ubicada en el mateix edifici que l'IES Francesc Trrega a Vila-real i compta amb cinc idiomes (alemany, angls, francs, itali i valenci) i un claustre de 29 professors, amb una matrcula de ms de 1.900 alumnes oficials repartits en les set seus. La Direcci del centre espera superar la xifra de 1.000 alumnes per a les proves de certificaci en aquesta primera edici.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana