Burriana: Fuster (PP) exigeix al PSPV que no perda el sòl de l'estació como va fer amb l'Arenal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182032_109716/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182032_109716/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 12-02-2019
Fuster (PP) exigeix al PSPV que no perda el sòl de l'estació como va fer amb l'Arenal

“Borriana mereix créixer enfront d'els qui la mutilen. Mereix prosperitat i desenvolupament enfront d'els qui la bloquegen. Mereix un futur de creixement enfront d'els qui no tenen projecte per a la ciutat”.
Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha exigit al PSPV que lluite pel sòl de l'estació de tren “perquè no ocórrega com en l'Arenal, on vam perdre 16.600 m2 de sòl”. La decisió del regidor d'Urbanisme, el socialista Bruno Arnandis, d'abandonar la lluita pel terreny de l'estació “és una altra mostra més de la incapacitat manifesta del PSPV per a defensar els interessos de Borriana”.
La convocatòria d'eleccions, el pròxim 26 de maig, “sembla que és molt més rellevant per al PSPV de Borriana que garantir a la nostra ciutat la titularitat del sòl”. “Borriana no pot abandonar la lluita per la propietat d'aquest sòl perquè al PSPV li han entrat les presses per executar l'aparcament de l'estació”, ha considerat Fuster.
Per al candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “l'execució d'aquest espai d'aparcament és important i s'ha d'executar. Però les obres no han d'estar renyides amb la defensa de la propietat del sòl que per al PSPV sembla una qüestió menor, quan en realitat és tot”.
Fuster considera que “Borriana no ha de perdre més patrimoni perquè a un partit, el PSPV, no li entren les ganes de treballar per la ciutat”. “Hem de defensar els interessos de la nostra ciutat i exigir inversions com les d'aquest aparcament de l'estació. Però no per açò abandonar la defensa de la propietat dels terrenys perquè Borriana no ha de perdre el seu patrimoni perquè el PSPV no té ganes de reclamar el que per justícia ens pertany”.
En opinió del candidat del PP l'alcaldia, en 2017 ja patim una mutilació bàrbara que ara intentem recuperar en els jutjats. Més de 16.600 m2 de l'Arenal es van anar a mans privades perquè l'alcaldessa no tenia ganes d'eixir del despatx per a defensar els interessos de Borriana. Esperem que ara, amb el terreny de l'estació, no torne a ocórrer el mateix”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana