Burriana: Fuster (PP): ?Les víctimes ens demanen unió per a aplicar la presó permanent revisable?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182120_109792/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/2/182120_109792/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-02-2019
Fuster (PP): ?Les víctimes ens demanen unió per a aplicar la presó permanent revisable?

Borriana arreplega esta vesprada firmes dels veïns de Borriana que reivindiquen tolerància zero contra els agressors i protecció a les víctimes dels delictes

?Les víctimes ens demanen unió per a aplicar tolerància zero als agressors, per a aplicar la presó permanent revisable que el PSOE vol derogar?. El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, arreplegarà aquesta vesprada els suports dels veïns de Borriana que reclamen mantenir la presó permanent revisable que l'esquerra pretén derogar.
?Hem d'escoltar als nostres ciutadans, als veïns de Borriana, que exigeixen que tot el pes de la llei caiga sobre els qui cometen delictes deleznables, que generen commoció i el rebuig de tota la societat?. ?Si els donem l'esquena als nostres veïns ens estarem equivocant?, ha explicat Fuster.
El Partit Popular de Borriana instal?la aquesta vesprada en la plaça Martí de Viciana una taula de recollida de signatures en favor de la presó permanent revisable. A partir de les 18.00 hores i fins a les 20.00 hores, ?tots els veïns que desitgen mostrar el seu suport a aquesta pena que el PSOE desitja suspendre tenen avui l'oportunitat per a demostrar que enfront de l'esquerra que ignora a Borriana, som capaces d'escoltar als veïns?.
Fuster, candidat del PP a l'alcaldia, ha reivindicat ?el servei ciutadà que vertebra la nostra condició de polítics?. ?Si en lloc d'escoltar als nostres ciutadans i donar la cara, els qui tenen responsabilitat de govern s'amaguen en els despatxos de l'ajuntament, fan un flac favor a la ciutadania?. Des del PP, ?exigim a PSPV, Compromís i Podemos que isquen del búnker en el qual han convertit a l'ajuntament. Que donen la cara davant els ciutadans i trepitgen el carrer. Que escolten a Borriana, perquè els veïns estan clamant millores, serveis i prestacions que reboten en els seus despatxos, blindats per a garantir que els qui els ocupen gaudeixen de la seua zona de confort sense que ningú els moleste. Al final perdem tots, perd Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana