Burriana: Fuster (PP): El PSPV ha de garantir les ajudes per a Carabona en lloc de perdre-les


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/2/182373_110020/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-02-2019
Fuster (PP): El PSPV ha de garantir les ajudes per a Carabona en lloc de perdre-les

“La actuació en el polígon Carabona és necessària, però no podem fiar la inversió a la capacitat de treball del PSPV. Han de modificar el pressupost, garantir l'actuació i si després arriba la subvenció que avui sol·licitem en ple, benvinguda siga”.
Juan Fuster, alcaldable del PP a Borriana, ha reivindicat avui al PSPV que garantisca la millora d'aquest parc empresarial “per sobre de l'arribada d'ajudes”. “Estem massa acostumats al fet que en mans del PSPV es perden ajudes, hem renunciat a subvencions per a pobresa energètica, per a millora de camins rurals, per a ocupació... Ara aquesta sol·licitud de subvenció projecta una millora en un polígon que s'ha d'executar, siga el PSPV capaç o no d'obtenir les ajudes públiques”.
El ple celebrat aquest matí en l'Ajuntament de Borriana permetrà sol·licitar a l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) subvencions per a millorar el polígon Carabona. “És una bona mesura i la recolzem. Però arribe o no aquesta subvenció, la inversió s'ha d'executar”.
I tal com ha assenyalat Fuster, “els empresaris que operen en aquest entorn industrial agrairan que se'ls garantisca aquesta millora. Perquè són els mateixos als quals el PSPV els ha pujat un 128% la taxa de brosses, als quals se'ls han negat les rebaixes fiscals en l'Impost de Construccions i Obres (ICIO) per inversions, o la reducció de l'Impost d'Activitats Econòmiques (IAE) per creació d'ocupació”.
“Arribe o no arribe la subvenció, desig que l'actuació siga una realitat”, ha postil·lat Fuster. Perquè “Borriana mereix que invertim i treballem en ella, que donem respostes als problemes dels nostres veïns i que isquem del despatx per a conèixer la realitat d'un municipi bloquejat en mans d'un PSPV que està massa còmode en els despatxos”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana