Burriana: Podem Borriana anima a Esquera Unida a reprendre negociacions després de l'acord autonòmic


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 10-03-2019
 

Després de la ratificació de l'acord per a les eleccions autonòmiques entre Podem i Esquerra Unida del País Valencià amb una ampla majoria, lamenten que a Borriana, la confluència entre Podem Borriana i EUPV es van tancar de forma infructuosa fa uns dies.

Des de Podem Borriana traslladem la nostra predisposició a reprendre les conversacions per treballar en el disseny d'un projecte de ciutat comú amb Esquerra Unida de Borriana.

Malgrat tot, Podem Borriana respectarem les decisions que ha pres i que prendrà Esquerra Unida del País Valencià i, si finalment no és possible assolir un acord, li desitjarem tota la sort a les nostres companyes d'Esquerra Unida i mantindrem la predisposició a cooperar en el futur per dissenyar un model de ciutat democràtic, que amplie drets i on els seus veïns i veïnes puguen viure amb dignitat. 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios