Burriana: Juan Fuster: La imatge de Borriana no pot acabar per terra en Falles


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183135_110672/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-03-2019
Juan Fuster: La imatge de Borriana no pot acabar per terra en Falles

“Borriana és el nostre orgull i la seua imatge no pot acabar per terra”. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha reivindicat, una vegada més, “el compliment del contracte de neteja perquè la ciutat mostre la seua millor imatge especialment en unes dates en les quals ens visiten milers de persones”.
L'abandó de carrers, places i espais públics “ha sigut una constant durant aquests quasi quatre anys de govern de PSPV, Compromís i Podemos”. “Hem sigut constructius des del primer dia, plantejant al PSPV que revisara les clàusules del servei i exigira el compliment de les mateixes. I que en cas que aquestes foren insuficients per a donar un servei adequat, es traguera un nou plec i es reforçara la prestació”.
Per a Fuster, “és una sort poder treballar per als nostres veïns, intentar resoldre els problemes que ens han transmès de forma periòdica i esforçar-nos per donar solucions. Perquè des de l'oposició hem treballat i seguim fent-ho per a aportar mesures que milloren la qualitat de vida dels nostres ciutadans”.
I en aquest sentit, ha considerat el candidat del PP, “amb l'arribada de les Falles l'obligació de vetlar pel manteniment de via pública que és una responsabilitat diària, s'incrementa si cap”. “És un orgull ser de Borriana i la imatge de la nostra ciutat mereix ser digna, exemplar. I les Falles ens converteixen en un aparador únic en el qual exhibir el nostre patrimoni, la nostra grandesa i identitat, per la qual cosa és necessari un servei de reforç de la neteja perquè les milers de persones que ens visiten troben una ciutat digna i orgullosa”.
Des del PP, Fuster ha tornat a tendir la mà al PSPV per a “treballar braç a braç perquè en aquestes Falles la neteja siga una constant”. “En Falles no hi ha ideologia, hi ha treball en equip, i en tot el que puguem sumar, ací estarem, perquè el nostre projecte no és el PP, és Borriana”, ha assenyalat Fuster.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana