Burriana: Fuster (PP): ?Les Falles sn el nostre emblema i Borriana el nostre orgull?


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183187_110715/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183187_110715/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-03-2019
Fuster (PP): ?Les Falles sn el nostre emblema i Borriana el nostre orgull?

El candidat del PP a l?alcaldia fica en valor el comer local i reivindica el valor de una festa que s ?patrimoni, tradici i un potent motor econmic?

?Les Falles sn el nostre emblema i Borriana el nostre orgull?. Aix ho ha considerat el candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, que avui ha posat en valor ?el patrimoni, la tradici i el potent motor econmic que defineixen una festa que s la grandesa de la nostra ciutat?.
El lder del PP a Borriana ha acompanyat a Isabel Bonig, presidenta del PPCV, i al president de la Diputaci, Javier Moliner, pels principals carrers de la ciutat per a ?descobrir la bellesa i riquesa que Borriana atresora i que t en els nostres vens el seu principal baluard?. ?Som hereus d'una histria d'ambici i lluita, sacrifici i tenacitat per aconseguir objectius inassolibles. Borriana s emprenedora, creativa i artista, i aqueix torrent de talent pren el carrer en Falles?.
El candidat del PP a l'alcaldia ha visitat als comerciants i lloc en valor l'esfor i sacrifici d'autnoms que ?treballen dia a dia per a oferir el millor sense hora de tancament?. ?Aquesta obstinaci s el que fa gran a la nostra ciutat, el que aconsegueix que en aquests dies els qui visiten Borriana no solament gaudisquen d'unes festes declarades Patrimoni per la UNESCO, sin tamb d'un servei nic, exclusiu i singular?.
Fuster ha reivindicat finalment ?el comportament cvic i el respecte amb el qual Borriana celebra les Falles. L'xit s cosa de tots, del comproms de mantenir neta nostra ciutat, de la responsabilitat de complir horaris i vetlar pel respecte d'els qui treballen o descansen, de la convicci de saber que aquestes festes sn grans grcies a la voluntat de tots i a la implicaci de centenars de professionals sanitaris, seguretat, neteja, serveis?. Si ho aconseguim, tornarem a tancar unes Falles dignes, orgulloses i, de nou, histriques?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana