Burriana: Juan Fuster reivindica les Falles com model d’èxit per a activar Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183329_110833/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 20-03-2019
Juan Fuster reivindica les Falles com model d’èxit per a activar Borriana

“Les Falles són un model d'èxit que hem d'incentivar. És el motor que activa l'economia, el patrimoni que reivindica la identitat i l'orgull d'un prestigi que hem de ser capaços de recuperar”. Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, ha posat en valor les Falles “que ahir van sucumbir a la Cremà però que avui ressorgeixen com a motor econòmic que activa el cicle festiu de 2020”.
Per a Fuster, “som un model únic i singular de desenvolupament, emprenedors carregats d'ambició per a aconseguir qualsevol meta per llunyana que es present”. I amb aquesta filosofia que vertebra “la nostra identitat, hem de definir un projecte sòlid que transforme paràlisi en activitat”.
Durant cinc dies, “Borriana ha sigut aparador provincial de la festa, la tradició, la riquesa gastronòmica i l'oferta comercial”. “Un patrimoni singular que amb un projecte definit, clar i ambiciós ha de recuperar l'orgull amb el qual els nostres avantpassats van aconseguir obrir portes al mar”. El Port, emblema del desenvolupament citrícola que va exportar la riquesa de Borriana a tota Europa, “és l'exemple que aquesta ciutat és capaç d'aconseguir qualsevol objectiu que es marque”.
Per a Juan Fuster, candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “aquest projecte que és nostra tierrra mereix obstinació, tenacitat, constància, esforç i sacrifici”. Perquè “sense aqueixa convicció, Borriana s'estanca, es bloqueja i perd oportunitats, el tren del desenvolupament que durant aquests anys ha passat de llarg per la nostra ciutat”.
Així les coses, l'alcaldable reivindica “il·lusió i servei ciutadà, escoltar als nostres veïns i caminar de la mà de les seues idees. Perquè són ells els que estableixen les prioritats i nosaltres, com a servidors públics, els qui treballem per a atraure inversió i creixement, el que aquesta ciutat d'oportunitats mereix recuperar”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana