Burriana: Adriana Lastra assisteix a la presentació de Maria Josep Safont davant de més de 400 persones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183445_110938/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-03-2019
Adriana Lastra assisteix a la presentació de Maria Josep Safont davant de més de 400 persones

 Entre els assoliments de l'actual alcaldessa cal destacar la construcció del Col•legi Cardenal Tarancón, l'anell de salut de 8 quilòmetres d'extensió que connecta el centre històric amb el port, la reactivació del Pai Sant Gregori i l'assentament de l'Arenal Sound.
 La sotssecretària general federal del PSOE destaca “l'extraordinària gestió realitzada per Safont, qui en tot just 4 anys ha reduït a la meitat el deute de 14 milions que va rebre com a herència del Partit Popular”.


La sotssecretària general federal del PSOE, Adriana Lastra, ha assistit a la presentació de Maria Josep Safont com a candidata a la reelecció per al càrrec d'alcaldessa de Borriana. L'acte, obert a tota la ciutadania i al seu teixit social, s'ha celebrat en els salons de la Caixa Rural, on s'han donat cita més de 400 persones que han abarrotat el recinte.
Entre altres destacats integrants del PSPV i de les seues candidatures, han estat presents el secretari general provincial i candidat a les Corts Valencianes, Ernest Blanch; la cap de llista al Congrés, Susana Ros; el número 1 al Senat, Artemi Rallo, i el candidat independent per Castelló a les Corts, Carlos Laguna. També han assistit la presidenta provincial del partit, Rosa Marco; el secretari general local, Vicent Aparisi, i el secretari de País de Política Esportiva del PSPV, Daniel Adell.
L'encarregat de fer la presentació de Safont ha sigut el secretari general local, Vicent Aparisi, que ha intervingut després de la projecció d'un vídeo en el qual s'ha resumit la ingent labor desenvolupada per l'alcaldessa durant el present mandat. Quatre anys de molt de treball i importants transformacions, sempre supervisades i liderades per la qual ara torna a ser candidata socialista a l'alcaldia, de la qual ha destacat la seua “constant tenacitat i perseverança”.
Ha sigut la pròpia candidata la que realitzat el balanç de la gestió de l'equip de govern i ha posat en valor els assoliments aconseguits, entre els quals ha destacat la regularització de l'Arenal Sound, que el PP havia deixat en una situació molt precària o la construcció de l'anell de salut que connecta el nucli urbà amb el port mitjançant un vial circular d'anada i volta de 8 quilòmetres de longitud, que pròximament serà posat en servei.
A més, ha explicat, “s'ha reactivat el PAI Sant Gregori, que el PP va mantindre paralitzat durant 15 anys, una gran urbanització la construcció de la qual està a punt de començar”.
Com no podia ser d'una altra manera, l'alcaldessa també ha parlat d'Educació. Per això s'ha referit a la finalització de la construcció del Col•legi Cardenal Tarancón, que l'ajuntament acaba de recepcionar, i al projecte del nou IES Jaume I.
En el balanç de gestió ha inclòs diverses millores en infraestructures municipals i l'optimització que s'ha realitzat de les falles i les festes patronals.
També ha destacat els cinc milions de fons europeus Edusi que ha aconseguit l'ajuntament, que permetran la realització d'importantíssimes millores en infraestructures, mobilitat, eficiència energètica i serveis socials. És un altre encert de Maria Josep Safont, que ha de servir per a modernitzar la ciutat i millorar la qualitat de vida dels seus habitants.
L'alcaldessa s'ha referit al suport que s'ha donat des de l'alcaldia i des del Partit Socialista a totes les reivindicacions del sector citrícola, la problemàtica del qual és una prioritat per a la pròpia Safont. Ha destacat que “també per al President Puig, qui ha impulsat tot tipus d'accions i acords amb el Govern d'Espanya i la Unió Europea per a superar de la millor forma possible les greus dificultats per les quals travessen els agricultors”. Sobre aquest tema, ha valorat de forma molt positiva els passos que ve donant el President per a posar en marxa un lobby que defense a Brussel•les els interessos de la citricultura valenciana.
Maria Josep Safont ha assenyalat que “han sigut quatre anys molt intensos, de dur treball, en els quals s'han fet moltes coses”. No obstant això, ha explicat que “encara queda molt per realitzar, perquè volem continuar avançant”, raó per la qual ha sol•licitat “el suport, el compromís i la col•laboració de tota la ciutadania per a continuar transformant Borriana i fer entre totes i tots una ciutat més moderna, neta i participativa; en suma, una ciutat del segle XXI”.
Per part seua, la sotssecretària general federal del PSOE, Adriana Lastra, ha destacat la “extraordinària gestió realitzada per Safont, qui en tot just 4 anys ha aconseguit reduir a la meitat el deute de 14 milions d'euros que va deixar en herència el Partit Popular”. Un assoliment “que té molt més mèrit si tenim en compte que hi ha hagut que fer front al pagament de 4 milions d'euros per sentències, factures en calaixos i assumptes térbols de la gestió del Partit Popular”.
La dirigent socialista ha finalitzat la seua intervenció dient que “amb Maria Josep Safont, el PSOE ofereix a Borriana el millor que té, una dona que sap escoltar, que sap actuar, que ha demostrat ser una molt eficaç gestora i que té la capacitat de tendir la mà a tot aquell que ho necessita”.
Per tot el que s'ha dit, ha afegit, “Borriana necessita 4 anys més de Maria Josep Safont, per a continuar avançant”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana