Burriana: El PSPV genera problemes a empreses per executar obres sense consens previ


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/183496_110975/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-03-2019
El PSPV genera problemes a empreses per executar obres sense consens previ


Empresaris del polígon Chamusa traslladen a Juan Fuster que inversions que podrien ser d’utilitat acaben convertint-se en problemes per la falta de diàleg

L'execuci√≥ d'obres en el pol√≠gon del Cam√≠ Chamusa de Borriana ha provocat el malestar de desenes d'empresaris de l'entorn que han vist que la inversi√≥, en lloc de donar servei, ha provocat problemes. Aix√≠ ho han considerat afectats al candidat del PP a l'alcaldia, Juan Fuster, amb qui s'han reunit per a detallar l'execuci√≥ d'un projecte ‚Äúque haguera sigut de gran utilitat i servei per a els qui se situen en aquest pol√≠gon per√≤ que, no obstant a√ß√≤, ha sigut un vertader nyap per a ells‚ÄĚ.
Per a Juan Fuster, ‚Äúuna inversi√≥ com aquesta, que arriba de fons auton√≤mics amb l'objectiu de millorar les condicions del pol√≠gon, hauria d'haver-se exposat als empresaris que se situen en el pol√≠gon‚ÄĚ. D'haver-ho fet, ha considerat el candidat del PP a l'alcaldia, ‚Äúara en lloc de tenir a empresaris molests amb l'obra executada, tindr√≠em a empreses encantades amb la millora que s'ha desenvolupat en l'entorn‚ÄĚ.
I per a aconseguir-ho, ‚Äú√ļnicament feia mancada voluntat d'asseure's, dialogar, exposar les condicions de l'obra i escoltar les consideracions d'els qui viuen el dia a dia en el pol√≠gon‚ÄĚ.
La inversi√≥ que finan√ßa l'Institut Valenci√† de Competitivitat Empresarial (IVACE) va arrancar el passat any. ‚ÄúLes obres han comportat un canvi de nivells, elevant les voreres i deixat per sota del nivell a les empreses. Ara, en cas de pluges, la inundaci√≥ de les naus, tal com adverteixen els empresaris, est√† servida‚ÄĚ.
Aix√≠ mateix, tamb√© denuncien l'estrenyiment de la cal√ßada i les dificultats que els vehicles pateixen ara per a accedir mitjan√ßant rampes a les empreses. ‚ÄúUn absolut nyap, tal com ens han transm√®s, que desitgem que no es torne a repetir, perqu√® √©s una vertadera ll√†stima que una obra que podia haver sigut d'utilitat s'haja convertit ara en un maldecap‚ÄĚ.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana