Burriana: Juan Fuster exigeix reforçar la inspecció per a acabar amb l’abandó de solars


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/183541_111015/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-03-2019
Juan Fuster exigeix reforçar la inspecció per a acabar amb l’abandó de solars

El candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat un reforç de la inspecció en matèria de solars per a evitar l'abandó de parcel·les que no s'han construït. “Al consistori arriben queixes de veïns molestos amb la problemàtica derivada de solars on creixen matolls, proliferen plagues i s'acumulen escombraries. Una situació que ha provocat moltes queixes que hui segueixen sense resoldre's per la desídia d'un PSPV que està més ocupat en el despatx que al carrer”.
Per a Juan Fuster, “és necessari recórrer Borriana per a advertir la magnitud del problema. Si no eixim dels despatxos, difícilment podem donar solucions a problemes que general malestar als nostres veïns”.
Els solars que s'han quedat aïllats i sense edificar “es converteixen en massa ocasions en punts d'abocament”. Hi ha “casos en els quals s'han barrat però la falta de manteniment ha provocat que les herbes es multipliquen i la falta de civisme d'uns pocs acabe convertint-los en abocadors urbans”.
Per a Juan Fuster, “existeix una normativa que encara que ens agradaria que fos molt més àgil i ràpida ha d'aplicar-se. No podem abandonar problemàtiques com aquestes perquè si ho fem la molèstia es multiplica”. En aquest sentit, considera Juan Fuster, “és necessari treballar amb convicció, amb compromís i obstinació, amb la implicació que mereix qualsevol queixa que arribe dels nostres veïns”.
Des del PP continuen tendint la mà al PSPV i als seus socis, de Compromís i Podemos, perquè ixquen al carrer i recorrin Borriana, perquè hi ha problemes que són quotidians que no han d'ignorar-se. “No hem vingut a ocupar despatxos, hem vingut a la política a gestionar i donar servei, a resoldre els problemes dels nostres veïns i a treballar per a garantir-los servei i prosperitat”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana