Burriana: Juan Fuster reivindica la inversi en els camins rurals com font de riquesa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184409_111760/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184409_111760/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184409_111760/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-04-2019
Juan Fuster reivindica la inversi en els camins rurals com font de riquesa


El candidat a l?alcaldia aposta per ?abraar a l?agricultor? per a garantir que el fruit del seu esforo es posa en valor ies dignifica en lloc d?acabar per terra

El candidat a l'alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat inversi per a millorar i condicionar els camins rurals de Borriana que sn font de vida i riquesa per a centenars de famlies de la ciutat. ?Hem de ser capaos de transformar l'aband i la precarietat que pateixen molts d'ells en el condicionament que garantisca que el fruit de l'esfor dels nostres agricultors es dignifica en lloc d'acabar per terra?.
Per a Juan Fuster, ?s necessari abraar a l'agricultor, per sobre de les sigles dels nostres partits, perqu el que necessiten aquests herois que sn patrimoni viu de Borriana, s que treballem des de la uni per garantir el futur d'un tresor que ha obert en la nostra ciutat les posades al mar?.
Per aquest motiu, ?s necessari establir un pla integral que definisca les necessitats dels nostres camins, perqu sn aquestes vies rurals les que comuniquen amb el patrimoni citrcola que posseeix Borriana i en aquestes dates de Pasqua sn especialment transitats?. ?Si el seu estat s deficient, s'abandonen o senzillament s'ignora la seua existncia no solament generem riscos als conductors, sin a ms alimentem les prdues a un sector que ho est passant realment malament i necessita tot el nostre suport?.
L'aband del ferm en molts camins, les brosses acumulades en vorals o danys provocats no resolts ?ens exigeixen posar tot de la nostra part per a resoldre aquests problemes?. ?I per a aconseguir-ho hem de creure en el potencial de la nostra terra de cultiu, perqu si en lloc de posar-la en valor la ignorem, incrementarem la misria i la desesperaci d'els qui viuen d'aquest patrimoni viu?.
Des del Partit Popular, Juan Fuster ha tornat a reclamar ?convicci, esfor, capacitat i treball per a aconseguir que la base de la riquesa de la nostra ciutat no s'enfonse perqu els qui han de treballar, ni tenen ganes d'eixir dels despatxos ni desitjos de treballar per Borriana?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana