Burriana: Mnica Oltra recolza la candidatura de Comproms per Borriana aquest dimecres a la Casa de la Cultura


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185255_112478/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Burriana | General | 14-05-2019
Mnica Oltra recolza la candidatura de Comproms per Borriana aquest dimecres a la Casa de la Cultura

El candidat a Europa, Jordi Sebasti, va ser l'nic eurodiputat que ha recolzat la taronja des del principi.

La Casa de la Cultura acollir dem dimecres a les 19.30h l'acte de presentaci de la candidatura de Comproms per Borriana que encapala Vicent Granel. Mnica Oltra ser l'encarregada de recolzar una candidatura que aspira a liderar el prxim govern a l'Ajuntament de Borriana. I per a aix, tamb comptar amb la presncia del candidat al Parlament Europeu, Jordi Sebasti.
El candidat a l?alcadia, Vicent Granel, presentar la llista de Comproms com una gran renovaci, ?no solament de persones, tamb de treballar per Borriana i els seus vens i venes?. Amb una candidatura jove, Comproms per Borriana vol convertir-se a partir del 26 de maig en ?el motor que lidere el consistori de la nostra localitat?, Vicent Granel ha destacat, ?la presncia en la llista de gent que pertany al teixit social de Borriana, i que sempre ha estat activa a la nostra ciutat?.
Maria Romero i Josep Nos seran els encarregats de conduir un acte en el qual Comproms per Borriana desgranar part del programa electoral per als prxims quatre anys, amb iniciatives com augmentar la inversi en Ocupaci, desprs dels dos milions d'euros que s'han invertit, i la creaci d'un espai coworking i viver d'empreses. ?s necessari una espenta ms per a augmentar els ms de 15 programes d'ocupaci i 200 contractacions directes que s'han realitzat, volem ms, i per a aix, s'ha de confiar en els vens i venes de Borriana, que tenen el potencial necessari per a fer-ho?.
Per la seua part, Mnica Oltra i Jordi Sebasti recolzen a la candidatura municipal en unes eleccions en les quals ?ens juguem que torne la dreta a l'Ajuntament de Borriana, una dreta ms extrema que mai, que no podem permetre?.
L'actual vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mnica Oltra ser l'encarregada d'explicar les poltiques que s'han dut a terme, i les que es tenen preparades per a aquesta legislatura.
Per part seua, Jordi Sebasti, candidat al Parlament Europeu per la coalici Comproms per Europa, s en l'actualitat l'nic eurodiputat valenci que ha lluitat des del primer moment per la situaci de la citricultura valenciana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana