Burriana: Juan Fuster regenerarà la Bosca i rehabilitarà l’antic ambulatori


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185580_112758/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-05-2019
Juan Fuster regenerarà la Bosca i rehabilitarà l’antic ambulatori

Juan Fuster regenerarà el barri de la Bosca amb l'objectiu de millorar les condicions urbanes d'un sector de la població “que mereix inversió i millores”. Per al candidat del PP a l'alcaldia de Borriana, “ha arribat el moment d'abandonar els despatxos i trepitjar el carrer, perquè els nostres veïns mereixen que atenguem necessitats i resolguem els seus problemes. I en la Bosca és urgent una inversió que regenere l'entorn i millore les condicions de vida dels seus residents”.
“Tots som veïns de Borriana i tots els barris mereixen la nostra atenció. Durant anys s'han ignorat a molts barris i nosaltres creiem que tots són importants”. Amb aquest esperit, Juan Fuster garanteix “treball i esforç per a aconseguir les inversions que permeten millorar el benestar dels nostres veïns. Amb millores útils i solucions pràctiques que per a resoldre's no han d'esperar anys”.
Juan Fuster garanteix “treball i esforç per Borriana. Perquè aquesta ciutat és el nostre nexe d'unió, ens connecta i ens abraça, i ací no expliquen ideologies, explica un únic objectiu, que Borriana prospere”.
Amb aquest projecte “que és el dels meus veïns, desig ser útil”. I per a aconseguir-ho “cal invertir a millorar les condicions d'atenció als nostres veïns”. “Durant anys hem reclamat la rehabilitació de l'antic ambulatori, i ara és el moment de fer-ho”. “Hem de ser capaços de rehabilitar aquesta instal·lació, millorant equipaments i infraestructures perquè l'àrea de Serveis Socials atenga en condicions als nostres veïns”.
Aquesta rehabilitació “ha de ser ja una realitat” i l'espai, tal com assenyala Fuster, “ha d'albergar a associacions amb finalitats socials que atenguen a els qui més els necessiten. Som conscients que en dependència hi ha molt per fer i volem treballar. Aqueix és el nostre contracte amb Borriana, deixar-nos la pell per millorar l'única cosa que importa: el benestar dels nostres veïns”.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana