Burriana: L'elecció de la Reina Fallera 2020 serà el 13 de juliol


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/6/186288_113361/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-06-2019
L'elecció de la Reina Fallera 2020 serà el 13 de juliol

L'elecció de la Reina Fallera de 2020 ja té data. Serà més d'un mes més tard de la data de les seues predecessores, Mar Zamora i Anne Alós, major i infantil, respectivament. El motiu, les eleccions municipals i la posterior configuració de l'Ajuntament i el repartiment de regidories.
Habitualment es realitzava l'elecció a principis del mes de juny, però en any electoral sol retardar-se i en aquesta ocasió queda desplaçat per a mediats de juliol degut a la cada vegada major participació de les falles de Borriana en Les Fogueres d'Alacant i pel fet que per al dissabte 6 de juliol ja està previst el multitudinari paiporta faller en un dels accessos laterals a L'Arenal.
Encara que encara no s'ha anunciat el nom de la persona que ostentarà el càrrec de regidor de festes i presidenta de Junta Local Fallera per delegació de l'alcaldia, l'alcaldessa, Maria Josep Safont, sí que va confirmar ahir que "el procés ja està en marxa" i que la data que s'ha triat és la del 13 de juliol.
Sí que es manté el fet que l'elecció tinga lloc en un dissabte a la vesprada, un canvi que es va introduir fa ja diversos anys i que va agradar al món faller en general i per aquest motiu es mantinga ja que permet que les triades per a representar al món faller de la localitat puguen, posteriorment, celebrar-lo amb amics, familiars i companys de falla sense preocupar-se d'obligacions laborals per a la jornada següent.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios