Burriana: El PP reivindica la defensa de Les Terrasses i la inversió que protegisca la Serratella


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/7/187083_114014/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-07-2019
El PP reivindica la defensa de Les Terrasses i la inversió que protegisca la Serratella

El portaveu del PP, Juan Fuster, reivindica la unió de totsels partits per a garantir que el PSOE desbloqueja una inversió que Borriana mereix per justícia

“Borriana mereix la inversió en la costa que garantisca el seu futur i protegisca un patrimoni únic que hem de preservar”. Juan Fuster, portaveu del PP en l'Ajuntament de Borriana, ha reivindicat la redacció dels projectes que el PSOE ha bloquejat com un “càstig al nostre litoral”.
Des del PP, el portaveu tendeix la mà al PSOE i al seu soci per a acudir a Madrid “com ho hem fet en aquests últims quatre anys”. Platges com la de la Serratella o trams de litoral com el de Les Terrasses mereixen “un projecte que garantisca la seua estabilització i consolidació”.
I per a aconseguir-ho, “és necessari creure en el nostre patrimoni i apostar decididament per ell”. Perquè Borriana, en opinió de Fuster, “no mereix altres quatre anys de càstig perquè des de Borriana s'exerceix un servilisme lleial a les sigles”. “La nostra ciutat mereix un govern local que lluite per la defensa dels seus interessos i que treballe en cos i ànima a garantir que les inversions que per justícia mereixen les nostres costes arriben per a quedar-se”.
Les demores reiterades en la redacció dels projectes i “la lleialtat del PSOE als seus companys a Madrid estan provocant que Borriana perda any rere any metres de la seua costa”. “En lloc de seguir de braços creuats, hauríem de mobilitzar-nos per a garantir que la nostra veu és atesa a Madrid”.
Des del PP, ha assenyalat Fuster, “tendim la nostra mà per a garantir que les demandes dels nostres ciutadans són ateses”. “Per a acudir a Madrid a cridar al Ministeri de Transició Ecològica del PSOE i exigir la planificació de les obres que mereix la nostra costa”. I a “esforçar-nos per a defensar un patrimoni únic que és una fortalesa però que en mans del PSOE s'està convertint en una debilitat”.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana