Burriana: Senior i El Cor Brutal arriba a Borriana el proper mes d'octubre


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187594_114425/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 07-08-2019
Senior i El Cor Brutal arriba a Borriana el proper mes d'octubre



• Serà el dimarts dia 8 d'octubre a les 22h, vespra de la festivitat del 9 d'Octubre.
• A més hi ha prevista una sèrie de concerts programats amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura
• La venda anticipada de les entrades per a aquests espectacles tindrà lloc en Buraudio el 8 i el 9 d'agost, del 26 d'agost al 5 de setembre i des del 16 de setembre

L'actuació de Senior i El Cor Brutal arriba a Borriana el proper mes d'octubre, al Teatre Payà, com a inici d'una sèrie de concerts que es programen conjuntament amb el suport de l'Institut Valencià de Cultura. La Regidoria de Cultura ja té enllestida la programació i la venda d'entrades per a la tardor de 2019 pel que fa a l’apartat de música.
El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha explicat que la programació musical “combina molts estils per incloure totes les demandes i sensibilitats, a més de tots els concerts que oferiran les agrupacions locals fins al mes de desembre".
Serà el dimarts dia 8 d'octubre a les 22h, la vespra de la festivitat del 9 d'Octubre, quan Senior i el Cor Brutal presentarà a l'escenari del Teatre Payà el seu nou treball anomenat Post. El grup liderat per Miquel Àngel Landete és un dels punters de l'escena valenciana. Amb més d'una dècada de treball, vuit discos i més de 300 concerts segueixen en plena forma al seu característic estil de fer rock americà en valencià.
Les entrades per al concert tindran un preu de 5 € en platea i de 4 € en les butaques de l'amfiteatre. El concert compta amb la col•laboració de l'EMAC.
A més a més, el primer dels concerts serà a càrrec de Toni de l'Hostal, i tindrà lloc el dissabte dia 5 d'octubre a les 20 h al Trinquet Municipal en acabar la partida que començarà a les 18 h.
Música per a menuts
També els més menuts de la casa podran gaudir de la millor música amb Nànets Band Rock, una banda divertidíssima de rock en valencià per a xiquets i xiquetes. A l'espectacle es combinen cançons amb temàtiques del món de la infància i els valors endolcits amb temes d'actualitat. Este concert tindrà lloc el diumenge dia 13 d'octubre a les 18 h al Teatre Payà. El preu de l'entrada serà de 5 € en platea i de 4 € en les butaques de l'amfiteatre.
La programació de concerts acabarà amb una proposta de fusió musical flamenca amb el projecte anomenat Amura que componen Matthieu Saglio al violoncel, Isabel Julve al cant, ball, palmes i castanyoles i José "El Piru" a la guitarra i el ronroco.
El concert tindrà lloc el divendres dia 29 de novembre a les 22h al Teatre Payà. El preu de l'entrada serà de 5€ en platea i de 4€ en les butaques de l'amfiteatre.
La venda anticipada de les entrades per a aquests espectacles es farà en Buraudio amb els horaris i les dates següents: el 8 i el 9 d'agost de 10h a 13h, del 26 d'agost al 5 de setembre de dilluns a divendres de 10h a 13h i des del 16 de setembre fins al dia de les representacions de dilluns a divendres de 10h a 13h i dimarts i dijous de 18h a 20h.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana